۱۳ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۴۷

آیت الله خاتمی خواستار شد:

تمام ارگان‌های کشور رنگ و بوی دینی داشته باشند

تمام ارگان‌های کشور رنگ و بوی دینی داشته باشند

شهرری - خبرگزاری مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: باید تمامی ارگانها و ادارات کشور رنگ و بوی دینی داشته باشند زیرا در دوران پیروزی انقلاب اسلامی مردم تشنه دین بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد خاتمی ظهر یکشنبه در جوار حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) همزمان با سالروز وفات آن حضرت افزود: حضرت عبدالعظیم(ع) از امامزادگانی است که مورد عنایت حضرت هادی(ع) قرار داشته و سفارش زیادی نسبت به زیارت این حضرت شده است.

وی بیان کرد: سه گروه مردم در دین تشریح شده اند که این چنین هستند؛ افرادی که دین و رابطه ای با مکتب ندارند و گروه دیگر افرادی که در برابر دین موضع گیری می کنند و دین آنها سطحی است و گروه آخر دینمداران واقعی یعنی کسانی که زیر علم دین ایستاده اند و هر کاری را برای دین انجام می دهند.

شک و شبهه هیچ گاه مؤمنان واقعی  تهدید نمی کند

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: مؤمنان واقعی کسانی هستند که ایمان به خدا و پیامبران دارند و شک و شبهه هیچ گاه آنها را مورد تهدید قرار نمی دهد و به نظر می رسد که مقصود آنها این است که با نگه داشتن دین، زمینه شک و شبهه را از بین می برند و در راه خدا هر هزینه ای را تقبل می کنند و مصداق راستگویانند.

وی با اشاره به حدیثی از امام باقر(ع) گفت: بر قائمه عرش نوشته شده که حمزه(ع) شیر خدا و شیر رسول(ص) و سیدالشهدا(ع) است و در مقام بلند حمزه(ع) همین بس که حضرت فاطمه(س) بر سر قبر حمزه(ع) فرمودند که "حمزه(ع) اگر زنده بودی کسی جرأت نمی کرد که این همه اهانت به دختر پیامبر(ص) داشته باشد".

آیت الله خاتمی ادامه داد: حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) به معنای دقیق کلمه فقیه بودند و تعابیری دارند که این تعابیر بسیار بلند است.

عرضه دین، جلوه ای از پاسداری از دین است

وی با اشاره به اینکه عرضه دین، جلوه ای از پاسداری از دین است، تصریح کرد: در روایات، پاسداری از دین گوهری نفیس و نعمتی بزرگ است که باید این گوهر را نگه داریم و بدانیم که انسان بی خدا گمگشته است و هویت انسان با دین معنا پیدا می کند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری افزود: انسان باید در عرصه دین هوشیار باشد زیرا دین یک نعمت است لذا از قرآن کریم باید پاسداری کرد.

وی یادآور شد: اقامه دین به معنای حضور دین در عرصه زندگی و خانواده است و همچنین اقامه می تواند به معنای خواندن باشد.

کد خبر 1687464

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha