پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۲۸

ساکت:

فولاد ماهان توجه بسیاری به تیم زورخانه ای دارد

فولاد ماهان توجه بسیاری به تیم زورخانه ای دارد

اصفهان – خبرگزاری مهر:‌مدیرعامل باشگاه فولادماهان سپاهان گفت: تیم ورزش‌های زورخانه‌ای باشگاه فولاد ماهان گل سر سبد و سوگلی سایر تیم های باشگاه است و فولاد ماهان توجه بسیاری به تیم زورخانه ای می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم معارفه تیم ورزش های زوخانه ای و هنرهای فردی فولادماهان سپاهان همزمان با فرا رسیدن روز ملی فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در حضور جمعی از مسئولان استانی و پیشکسوتان و قهرمانان ورزش های پهلوانی یکشنبه شب در زورخانه علی ابن ابیطالب(ع) برگزار شد.

ورزش پهلوانی یک رشته توحیدی و بین المللی است

محمدرضا ساکت در این مراسم با اشاره به سخن امام راحل(ره) درخصوص اهمیت و جایگاه ورزش های زورخانه ای و تلاش برای تقویت یاد خدا و امیرالمومنین توسط ورزشکاران در گود زورخانه ها گفت: باشگاه فولادماهان سپاهان این افتخار را دارد که در مهم ترین، اساسی ترین،فرهنگی ترین،دینی ترین و پرافتخارترین رشته ورزشی کشور با نام ورزش زورخانه ای و هنرهای فردی تیم داری کند.

وی افزود: این تیم تلاش می کند در قالب ورزش باستانی فرهنگ و اعتقادات دینی ما را با ورزش قهرمانی و پهلوانی عجین سازد.

مدیرعامل باشگاه فولادماهان تصریح کرد: این باشگاه افتخار دارد تا در کنار برخی رشته های ورزشی که از ظرفیتها و بازتابهای خوبی در کشور برخوردارند توجه به مسائل اخلاقی و جوانمردی را در راس کار خود قرارداده و حضور فعالی در ورزش پهلوانی داشته باشد.

وی با اشاره به فعالیت 33تیم ورزشی باشگاه فولادماهان در رده های سنی مختلف اظهار داشت: بواسطه تبرک یافتن این رشته با نام خدا و ائمه اطهار،تیم ورزش های زورخانه ای برکت فعالیت های باشگاه و گل سرسبد تیم های ورزشی فولادماهان سپاهان است.

ورزش های زورخانه ای رونق دوباره گرفت

رئیس هیئت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای از دیگر سخنران این مراسم بود. سیدرضا اخروی در صحبت های خود به روند روبه رشد ورزش های باستانی در کشور پرداخت و اظهار داشت:با ثبت این رشته به عنوان اولین رشته آئینی در یونسکو، نامگذاری 17شوال به نام روز ورزش های پهلوانی و زورخانه ای از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور  و انتخاب اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ پهلوانی و ورزش های زوخانه ای زمینه توجهات بیشتر در این رشته بیش از پیش فراهم شد.

وی با اعلام اینکه ورزش زورخانه ای با برخورداری از فرهنگ قوی،وسیع و پویا قابل تعیم به همه بخش ها و لایه های مختلف زندگی مردم درجامعه است گفت: ورزش های زورخانه ای تنها به یک ورزش خلاصه نمی شود و می تواند سرنوشت زندگی خیلی از افراد را با فعالیت و تلاش های خود تغییر دهد.

وی افزود: مراسم های گلریزان و پهلوانی تنها بخشی از فواید توجه به ورزش های زورخانه ای و پهلوانی است که همواره یار و مددکار زندانیان بوده است. 

کد خبر 1687688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha