محبوبه امانعلیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: همچنین کتاب زندگی به سبک روح الله نیز به صورت خط بریل در اختیار اعضاء کتابخانه نابینایان کرمان قرار می گیرد.
وی در ادامه از وجود شش هزار نسخه کتاب گویا در این کتابخانه خبر داد و افزود: این نرم افزارهای گویا برای جذب هر چه بیشتر افراد نابینان و کم بینا به سمت مطالعه و کتابخوانی در نظر گرفته شده اند.
امانعلیخانی با اشاره به استقبال خوب نابینایان از این کتابخانه بیان داشت: هدف از تاسیس این مرکز تامین نیاز مطالعاتی و تحقیقاتی دانشجویان, دانش آموختگان و دانش آموزان کم بینا و نابینا از طریق تهیه و تبدیل کتب بریل, گویا و الکترونیک برای متقاضیان و فراهم آوردن امکان دستیابی آسان به منابع اطلاعاتی موردنیاز است.
این مسئول با اشاره به وجود 320 جلد منبع بریل در این کتابخانه بیان داشت: نابینایان و کم بینایان عضوی از جامعه بوده و باید نیازها آنها همانند دیگر افراد جامعه پاسخ داده شود.
نظر شما