پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۱:۲۱

مصطفی قانعی:

پیشرفت‌های علمی ایران حاصل برنامه‌ریزی‌های صحیح است

پیشرفت‌های علمی ایران حاصل برنامه‌ریزی‌های صحیح است

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: زمان کنونی دهه فناوری و تجاری‌سازی است و می‌توان گفت توسعه اقتصادی کشور ایران با رشد علم آمیخته شده است و این پیشرفت‌ها حاصل برنامه‌ریزی‌های صحیح است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی قانعی شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاحیه سیزدهمین همایش علوم دارویی ایران که در سالن همایش های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، با اشاره به اینکه ایران رتیه 16 جهانی در زمینه تولید علم را داراست، اظهار داشت: رشد روز افزون علم در ایران حاصل برنامه‌ریزی صحیح است چرا که اتفاق تنها یک بار رخ می‌دهد اما رشد هر ساله علم در ایران نشان می‌دهد اگر این برنامه‌ریزی ادامه پیدا کند ارتقای علمی ایران در سال‌های آینده نیز تضمین‌شده است.

وی افزود: سرعت رشد علمی ایران از سال 84 تا 91 در جهان بسیار خوب بوده است به گونه‌ای که در علوم پزشکی در سال 84 رتبه 32 جهان را داشتیم که اکنون به رتبه 19 ارتقاء یافته است و در منطقه نیز در مرتبه دوم قرار داریم.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه از 10 سال قبل تاکنون چنجدرصد داروهای ما وارداتی بود، تاکید کرد: برای این پنج درصد یک سوم از هزینه اقتصادی دارو از کشور خارج می‌شد چرا که از فناوری‌های بیوتکنولوژی غفلت کرده بودیم.

وی اضافه کرد: هم اکنون علم در حال تبدیل به فناوری است وبه داروهای بیوتکنولوژی هم توجه ویژه می‌شود بنابراین از سال آینده می‌توانیم امیدوار باشیم که 39 داروهای بیوتکنولوژی را تا پایان سال 92 رونمایی کنیم و به صادرات دانش‌بنیان دست پیدا کنیم.

شرکت‌های دانش‌بنیان توانایی کمک به صادرات دارو را دارند

قانعی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند به صادرات دارو کمک کنند، تاکید کرد: صادرات دانش‌بنیان لازم است به دست دانشمندان و هیئت علمی رخ دهد و برای این موضوع صندوق‌های غیر دولتی علم وفناوری تاسیس شده است.

وی اضافه کرد: بدین ترتیب ما از تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور شکل‌دهی به چرخه صادرات حمایت مالی می‌کنیم اما سود این شرکت‌ها در نهایت متعلق به خود آنهاست و این موضوع در ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار موثر است.

کد خبر 1688498

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha