پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۲:۲۳

فرهادی:

نظام مهندسی استان البرز بازوی توانمند راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری است

نظام مهندسی استان البرز بازوی توانمند راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری است

کرج – خبرگزاری مهر: استاندار البرز گفت: نظام مهندسی استان البرز بازوی توانمند راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری کرج است.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی فرهادی ظهر سه شنبه در مراسم بازدید از ستاد انتخابی نظام مهندسی البرز در جمع خبرنگاران استان، با اشاره به اینکه در حال حاضر 6 هزار نفر عضو نظام مهندسی استان البرز هستند، اظهار داشت: نظام مهندسی استان البرز بازوی توانمند راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری کرج است.

وی ادامه داد: عمران، برق، مکانیک، شهرسازی، ترافیک، نقشه برداری و معماری از جمله رشته های مختلف نظام مهندسی هستند که برای عمران آبادانی استان البرز تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه نظام مهندسی ساماندهی امور مهندسی یک شهر و استان را بر عهده دارد، اضافه کرد: نظام مهندسی در ساخت و ساز ها، پروژه های عمرانی و ماموریت های تخصصی بازوی توانمندی برای راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری کرج است.

استاندار البرز تصریح کرد: اگر خوب عمل کند بازوی قوی و توانمندی برای دستگاه های مختلف استان البرز می تواند باشد.

فرهادی افزود: در بحث طرح های عمرانی شهری، تاسیسات و برون شهری می توان از تخصص 6 هزار مهندس البرزی استفاده کرد.

وی گفت: مهندسان البرزی سرمایه بزرگ و ارزشمند این استان هستند که امیدواریم افرادی که انتخابات می شوند به نمایندگی از 6 هزار مهندس البرز نقش موثری در ساماندهی مبلمان شهری و شهرسازی استان البرز داشته باشند.

استاندار البرز اظهار داشت: ظرفیت و توانمندی 6 هزار مهندس، پتانسیل بسیار بالایی است که می تواند در اختیار راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری قرار گیرد و ما هم از هیچ کمکی به این افراد دریغ نمی کنیم.

فرهادی ادامه داد: شهرداری کرج و دیگر دستگاه های استان البرز دارای طرح های عمرانی مختلف هستند که می توانند از پتانسیل و ظرفیت نظام مهندسی کمک بگیرد.

کد خبر 1688701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha