پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۲۵

تیشه گران:

توانمندی بسیج ورزشکاران به یک الگو در کشور تبدیل شده است

توانمندی بسیج ورزشکاران به یک الگو در کشور تبدیل شده است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: بسیج ورزشکاران با توجه به اعتقادات و اهداف دینی راسخی که دارند در تمام عرصه ها توانمند عمل کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهران تیشه گران ظهر سه شنبه در همایش بسیج ورزشکاران استان کردستان، اظهار داشت: بسیج ورزشکاران تشکلی فرهنگی، ورزشی است که در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری گام بر می دارد و به دلیل اقدامات انجام شده این نوع فرهنگ به یک الگو در کشور تبدیل شده است.

وی با اشاره به اینکه در کنار بعد جسمانی نیاز است که به بعد روحی و اعتقادی ورزشکاران توجه شود، افزود: خوشبختانه بسیج ورزشکاران در این راستا اقدامات موثری انجام داده است و انتظار می رود که این مهم در استان کردستان مورد توجه جدی تری قرار گیرد.

مدیر کل ورزش و جوانان کردستان بیان کرد: بسیج ورزشکاران با هدفی مقدس تشکیل شده است و باید با برنامه ریزی درست و مدیریت مناسب در راستای اجرای این اهداف گام برداشت.

تیشه گران در ادامه سخنان خود یادآور شد: انتظار می رود با تعامل و اتحاد بیشتر اخلاق مداری در ورزشکاران و هئیت های ورزشی ترویج یابد و برای رسیدن به این مهم نیاز است که کلیه هیئت های ورزشی در استان کردستان مشارکت بهتری داشته باشند.

وی در پایان گفت: باید در راستای توصیه های مقام معظم رهبری گام برداریم و در جذب جوانان و نوجوانان به بسیج ورزشکاران اقدام کنیم و این فرهنگ اسلامی و دینی را به بهترین شکل ممکن در سطح جامعه گسترش دهیم چرا که ظرفیت های خوبی در این بخش وجود دارد.

در پایان این مراسم ورزشکاران بسیجی برگزیده استان کردستان مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.

کد خبر 1688769

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha