پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۳۵

پل میانگذر دریاچه ارومیه بازگشایی شد

پل میانگذر دریاچه ارومیه بازگشایی شد

ارومیه - خبرگزاری مهر: مرکز مدیریت راههای آذربایجان غربی اعلام کرد: پل میانگذر دریاچه ارومیه که به علت اجرای عملیات راهسازی از ساعت 18 دوشنبه به مدت 24 ساعت مسدود بود، امروز بازگشایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس اعلام این مرکز رانندگان و مسافران می توانند از این مسیر تردد کنند.

مسافران در این راستا از دوشنبه در بزرگراه ارومیه - سلماس به طرف محور شبستر- تبریز تردد می کردند، همچنین بر اساس اعلام این مرکز مسافران می توانند جهت اطلاع از آخرین وضعیت راههای ارتباطی استان با تلفن گویای 141 تماس برقرار کنند.

طرح احداث آزادراه شهید کلانتری یکی از طرحهای بزرگ وزرات راه و شهرسازی است که نقش کلیدی در توسعه حمل و نقل جاده ای منطقه ایفا می کند.

این طرح در دو بخش ساخت پل میانگذر دریاچه ارومیه و آزاد راه شهید کلانتری ترسیم شده است.

دو باند رفت و برگشت سواری پل میانگذر در دولت نهم و دهم به بهره برداری رسید و ساخت آزادراه شهید کلانتری در دست اجراست.

با تکمیل پل میانگذر دریاچه ارومیه مسافت شهرهای ارومیه و تبریز از 265 کیلومتر به 130 کیلومتر کاهش یافته و در زمان تردد این محور حدود یک و نیم ساعت صرفه جویی می شود.

کد خبر 1688910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha