به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی قادری ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان اصفهان با اشاره به اینکه حمایتهای واحدهای تولیدی حفظ اشتغال موجود است، اظهار داشت: باید برای حفظ اعتبارات خاص حفظ اشتغال هم ایجاد شود.
وی با اشاره به مهمترین خواسته بخش کار و امور اجتماعی استان اصفهان افزود: اختصاص مبلغ یک میلیارد ریال از صندوق توسعه ملی به صندوق مهر امام رضا(ع)، ابلاغ و تفویض اختیار جهت بررسی و تصویب طرحها از جمله این موارد است.
مدیر کل کار و امور اجتماعی استان اصفهان با اشاره به رشد صعودی اشتغال در سال 90 نسبت به سالهای گذشته، تصریح کرد: 2 هزار و 700 میلیارد تومان از بانک مرکزی ابلاغ کردهایم که ظرفیت استان را در بخش سرمایهگذاری افزایش دهد.
وی ادامه داد: تاکنون برای 60 هزار شغل خانگی مجوز صادر شده است که 5 هزار و 200 طرح به بانکهای عامل معرفی شده که حدود 32 طرح به مبلغ 135 میلیارد تومان در خصوص حمایت از مشاغل خانگی بوده است.
قادری با بیان اینکه درصد جذب اعتبارات و جذب مشاغل خانگی در بانکها محقق شده است، ادامه داد: در شورای عالی اشتغال و کمیته ارزی کارگروه اشتغال برای صندوق توسعه ملی اشتغال 15 هزار نفر تأمین شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه صنعت، معدن و تجارت و نیز حوزه برق و علوم پزشکی تاکنون پرداختی صورت نگرفته است، گفت: در مورد حوزه پرداخت یارانه و تسهیلات بانکی 8 هزار و 120 طرح و نیز 18 هزار اشتغال انجام شده است.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان اصفهان به ثبتنام 8 هزار نفر در کاریابیهای استان اشاره کرد و افزود: نزدیک به یک سوم این افراد مشغول به کار شدهاند.
مدیرکل کار و امور اجتماعی استان اصفهان در ادامه با تاکید به طرحهای نیمه تمام، ابلاغیههای بانک مرکزی در ارتباط با اعتبارات سال 91 گفت: 29 هزار و 660 میلیارد ریال مصوب شورای عالی اشتغال بوده که یک هزار و 330 طرح تا کنون 50 درصد پیشرفت داشته است.
نظر شما