به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدجواد زاده کمند با اشاره به نقش و جایگاه خاص ورزش در نیروهای مسلح و نیروی انتظامی، بر اهمیت ورزش در بین کارکنان ناجا با توجه به نوع ماموریتهای پلیس تاکید کرد و گفت: ورزش و تندرستی یکی از اصول مهم و والای پلیس است.
وی افزود: جایگاه ورزش نیروی انتظامی در وضعیت بسیار مطلوب است به گونه ای که در سطح نیروهای مسلح و پلیس کشورهای جهان شناخته شده است.
رئیس شورای عالی ورزش ناجا تصریح کرد: عزت جامعه به توان و اقتدار پلیس بستگی دارد و این اقتدار، امنیت را برای مردم به همراه دارد.
وی، اشاعه و توسعه ورزش قهرمانی در سطح نیروهای انتظامی را از برنامه های مهم توسعه ورزش ناجا در کشور عنوان کرد.
سردار زاده کمند در ادامه از برگزاری سی و سومین مسابقات بین المللی والیبال مردان نیروهای مسلح جهان (سیزم) به میزبانی نیروی انتظامی خبرداد و گفت: این مسابقات از 16 شهریور ماه به مدت 8 روز و با حضور 8 تیم از کشورهای چین، پاکستان، لبنان، سوریه، قطر، اندونزی، ونزوئلا و ایران برگزار می شود.
رئیس شورای عالی ورزش ناجا خاطر نشان کرد: برای نهادینه کردن ورزش و تعمیم و گسترش فرهنگ ورزش نیروی انتظامی در کشور گامهای موثری برداشته شده است.
نظر شما