پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۰۳

دریادار دوم اشکان:

ناوگروه بیست و یکم در آموزش دانشجویان نیروی دریایی موفق عمل کرد

ناوگروه بیست و یکم در آموزش دانشجویان نیروی دریایی موفق عمل کرد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش، عملکرد ناوگروه بیست و یکم نیروی دریایی در آموزش دانشجویان این نیرو را موفقیت آمیز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر دریادار دوم ابراهیم اشکان پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم استقبال از بیست و یکمین ناوگروه اعزامی نیروی دریایی به آبهای بین المللی، عملکرد این ناوگروه در آموزش دانشجویان نیروی دریایی را موفقیت آمیز دانست و افزود: خوشبختانه ناوگروه بیست و یکم علاوه براجرای ماموریتهای اطلاعاتی و عملیاتی خود به خوبی کار آموزش دانشجویان نیروی دریایی را نیز انجام داد.

وی لازمه تداوم چرخ پیشرفت نیروی دریایی را آموزش نیروهای کارآمد عنوان کرد و اظهار داشت: آموزش نیروهای کارآمد موجب پیشرفت و سرافرازی کشور در آینده می شود که خوشبختانه این کار به خوبی توسط ناوگروه بیست و یکم در آبهای بین المللی انجام شد.

فرمانده قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نیروی دریایی ارتش ادامه داد: حضور عزتمند نیروی دریایی در آبهای آزاد دفاع از منافع جمهوری اسلامی ایران و تامین امنیت کشتی های تجاری کشورمان را درپی داشته است.

دریادار دوم اشکان پشتیبانی فنی از کشتی های تجاری را یکی دیگر از موفقیتهای ناوگروه بیست و یکم خواند و بیان داشت: این ناوگروه با حضور در تنگه باب المندب، شمال اقیانوس هند، خلیج عدن و دریای عمان به خوبی حملات دزدان دریایی را دفع و حتی از کشتی های تجاری پشتیبانی فنی کرد.

وی عنوان کرد: امروز ناوگروههای نیروی دریایی با استفاده از تجهیرات و فناوری های بومی از منافع کشورمان در آبهای دوردست دفاع می کنند.

کد خبر 1689637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha