رييس هيأت مديره موزه مطبوعات اسلامي به خبرنگار گروه دين و انديشه " مهر " در قم گفت : با فراهم شدن مقدمات كار احداث اين موزه، موزه مطبوعات اسلامي در اواسط ارديبهشت ماه راه اندازي مي شود.
وي با بيان اين كه موافقت اصولي جهت در اختيار گرفتن خانه يزدانپناه در خيابان باجك براي اين موزه صورت گرفته است، افزود : اگر مشكلي در تعميرات پيش نيايد اين موزه در زمان مقرر افتتاح خواهد شد.
آقاي قمي با اشاره به ويژگيهاي موزه مطبوعات اسلامي گفت : زيربناي ساختماني كه موزه در آن داير ميگردد 800 متر مربع است و در آن مجموعهاي از مكتوبات اسلامي كه داراي سردبير و مدير مسؤول باشند گردآوري ميگردد.
وي گفت : مجموعه نشريات اين موزه ابتدا از سراسر كشور و سپس از كشورهاي همسايه و كشورهاي اسلامي و تمام كشورهاي دنيا گردآوري خواهد شد.
قمي افزود: اين موزه داراي 3 بخش براي بازديد علاقمندان، تحقيق براي پژوهشگران و قرائت خانه خواهد بود.
قمي همچنين با بيان اينكه فعاليتهاي مربوط به اين موزه هزينه بر است، گفت : چنانچه بانياني حاضر شوند قسمتي از هزينههاي موزه را به عهده بگيرند، شرايط بهتري براي موزه فراهم ميگردد.
وي ادامه داد : در مكان در نظر گرفته شده براي موزه با محدوديت فضا مواجهيم و در صورت توانايي، قصد داريم در آينده مركزي را به مساحت حدود 5 هكتار به اين موزه اختصاص دهيم.
موزه مطبوعات اسلامي تا يك ماه آينده در قم راهاندازي ميشود .
کد خبر 168996
نظر شما