پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ شهریور ۱۳۹۱، ۲۰:۲۵

در بغداد صورت گرفت؛

دیدار هیئت آمریکایی با نوری المالکی/ هشدار درباره عواقب ادامه بحران سوریه

دیدار هیئت آمریکایی با نوری المالکی/ هشدار درباره عواقب ادامه بحران سوریه

هیئتی از سناتورهای آمریکایی با نخست وزیر عراق دیدار کردند که طی آن مالکی بر ضرورت حل مسالمت آمیز بحران سوریه و اجتناب از هرگونه دخالت در امور آن تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه های عراق، نوری المالکی نخست وزیر عراق در دیدار هیئتی از کنگره آمریکا با وی درباره خطرات اوضاع کنونی منطقه هشدار داد.

مالکی که امروز هیئتی از کنگره آمریکا را در بغداد به حضور پذیرفته بود، تاکید کرد ماهیت روابط میان آمریکا و عراق مستلزم هماهنگی و رایزنی بیشتر است.

بر  اساس بیانیه صادره از دفتر نخست وزیری عراق، وی خطاب به اعضای کنگره آمریکا شامل سناتور جان مک کین، جوزف لیبرمن و لیندزی گراهام گفت اوضاع کنونی منطقه خطرناک است.

وی افزود : عراق سیاست عدم دخالت در امور داخلی دیگران و دراز کردن دست دوستی و روابط باز با کشورهایی که به حاکیمت ما احترام گذاشته و در امور داخلی مان دخالت نکنند، در پیش گرفته است.

مالکی بر ضرورت گرایش به سمت راهکارهای مسالمت آمیز مبتنی بر نفی خشونت، کشتار و تخریب از سوی هر کس که می خواهد باشد و ضرورت افزایش تلاش جامعه بین المللی به منظور نزدیکی و همسویی و جلوگیری از شکاف و اختلاف درباره برخی مسائل منطقه به ویژه بحران سوریه تاکید کرد.

مالکی گفت : ما به تفاهم میان همپیمانان نظام و همپیمانان مخالفان سوری به منظور دستیابی به راه حلهای مسالمت آمیز داریم تا بتوان سوریه را از مصایب و فجایع بیشتر دور کرد.

وی افزود : عراق، طرح مشخصی را درباره سوریه ارائه کرد و تمام امکانات خود را برای موفقیت هرگونه تلاشی که سوریه را از وضعیت کنونی نجات دهد، به کار می گیرد.

از سوی دیگر، اعضای کنگره آمریکا نیز بر ضرورت ادامه ارتباط و رایزنی میان آمریکا و عراق درباره مسائل مختلف و چالشهای پیش روی منطقه تاکید و آمادگی خود را برای تقویت این روابط اعلام کردند.

کد خبر 1690169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha