به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد اظهار داشت: در مسابقات بین المللی قرآن کریم کشور تونس استاد حسن دانش مقام اول رشته قرائت را به خود اختصاص داد.
محسن گلستانی فر تلاش و همیت این قاری جوان یزدی را ستود و افزود: این افتخار بزرگی است که امسال تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران برای اولین بار از استان دار العباده و دار العلم یزد در این مسابقات شرکت کرده و رتبه اول مسابقات را کسب کرده است.
وی از مسئولان و جامعه قرآنی و فرهنگی استان دعوت کرد تا در مراسم استقبال از این قاری برجسته بین المللی شرکت کنند.
این فرهیخته قرآنی استان یزد، پیش از این رتبه اول مسابقات دانش آموزی کشور در سال 78، رتبه اول مسابقات کشوری زیر 16 سال اوقاف در سال 80، رتبه چهارم مسابقات بین المللی عربستان در سال 80، رتبه اول مسابقات کشوری سازمان تبلیغات اسلامی در سال 81، رتبه اول مسابقات کشوری فرهنگ و ارشاد در سال 82، رتبه اول مسابقات کشوری فرهنگ و ارشاد در رشته ترتیل در سال 85، رتبه سوم مسابقات دار القرآن امام علی (ع) در سالهای 87، 88 و 89، رتبه پنجم کشوری مسابقات کشوری سازمان اوقاف در سال 90 را کسب کرده است.
این دوره از مسابقات در رشته های قرائت و حفظ قرآن کریم از تاریخ 11 تا 15 شهریور ماه در تونس برگزار شد.
نظر شما