پیام‌نما

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ * * * خدا کسانی را دوست دارد که صف زده در راه او جهاد می‌کنند [و از ثابت قدمی] گویی بنایی پولادین و استوارند. * * * دوست دارد خدا كسانى را / كه بجنگند در طريق خدا

۱۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۲:۴۱

بهادری:

12میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان البرز توزیع شد

12میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان البرز توزیع شد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر کل امور روستای استانداری البرز از توزیع 12 میلیارد تومان اعتبار بین روستاهای استان البرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، آرش بهادری قبل از ظهر پنج شنبه در نخستین المپیاد علمی دهیاران برتر کشور که با حضور دهیاران و فلاحی معاون آموزش پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی وزارت کشور در مجتمع فرهنگی و آموزشی کردان برگزار شد، اظهار داشت: تا کنون 12 میلیارد تومان اعتبار بین روستاهای استان البرز توزیع شده است و در حال حاضر اقدامات خوبی در روستاهای استان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: در این المپیاد 400 دهیار از سراسر کشور حضور دارند که هم اکنون 90 درصد مدعوین در این المپیاد دو روزه شرکت کرده اند.

مدیر کل امور روستای استانداری البرز هدف از برگزاری این المپیاد ایجاد فرصت های بیشتر برای خدمات رسانی به مردم عنوان کرد و افزود: مدیریت روستایی باید خود را با شرایط روز وفق دهد.

بهادری گفت: لازمه تحقق این امر آموزش های مستمر است تا دهیاران خود را به روز رسانی کنند و همواره آموزش مستمر و پی در پی ببینند.

نظامند کردن فعالیت دهیاران سبب افزایش توان مدیریتی در استان البرز می شود

مدیر کل امور روستای استانداری البرز اظهار داشت: با نظامند کردن فعالیت دهیاران می توان توان مدیریتی در استان البرز را افزایش داد.

بهادری تصریح کرد: امکانات و تشکیلات موجود باید در جهت ارتقاء دهیاری ها به کار گرفته شود.

وی افزود: نظامندشدن اجرا و عملیات عمرانی و ارائه خدمات در روستاها از جمله برنامه ها است که تاثیرات میان و بلند مدت را در پی دارد.
 

کد خبر 1690403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha