پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۳۲

مبارکی:

تعاون محور توسعه و منشا عدالت اجتماعی و اقتصادی در جوامع است

تعاون محور توسعه و منشا عدالت اجتماعی و اقتصادی در جوامع است

زاهدان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تعاون محور توسعه و منشا عدالت اجتماعی و اقتصادی در جوامع محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد علی مبارکی ظهر پنجشنبه در هفتمین جشنواره معرفی تعاونی های موفق سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نهادینه کردن فرهنگ تعاون در جامعه نقش موثری در فراگیر شدن تعاونگری در بین مردم دارد.

وی گفت: تعاون در ایران با همکاری همه جانبه مردم و مسئولان شکل گرفت و امروز در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دارد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان نیز در این جشنواره افزود: از مهم ترین اهداف برپایی این جشنواره معرفی توانمندی های بخش تعاون به اقشار مختلف، توسعه و ترویج فرهنگ تعاون در جامعه و ارتقای جایگاه این نهاد در فعالیت های اجتماعی است.

عبدالجلیل شهنوازی تعداد تعاونی های فعال در استان را سه هزار و 500 تعاونی عنوان کرد و اظهار داشت: از این تعداد امسال 19 تعاونی با عملکرد شاخص به عنوان برتر انتخاب شدند.

کد خبر 1690582

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha