به گزارش خبرگزاری مهر، سعید عباسی ظهر پنج شنبه در ستاد بررسی پروژه های مهر ماندگار افزود: یکی از پروژه های مهر ماندگار در بخش صنعت استان سیمان خمسه است که با ارزش 165 میلیارد تومتن در ایجرود قرار دارد و پیش بینی زمانبندی آن خرداد 92 است همچنین این پروژه 300 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و در حدود 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه کیلوس ابهر با سرمایه گذاری 110 میلیارد تومانی در ابهر قرار دارد افزود: زمانبندی افتتاح این پروزه بهمن ماه 91 است و تسهیلات مورد نیاز برای تکمیل آن هفت میلیارد تومان است و این در حالی است که این پروژه 93 در صد پیشرفت فیزیکی دارد.
معاون برنامه ریزی استاندار زنجان افزود: با اشاره به پروژه مه ریس ابهر به عنوان یکی دیگر از پروژه های مهر ماندگار بخش صنعت ادامه داد: این پروژه 80 میلیارد تومان ارزش واقعی دارد و خرداد ماه 92 افتتاح خواهد شد.همچنین پنج میلیارد تومان تسهیلات تا کنون برای این پروژه پرداخت شده است.
عباسی فولاد صنعت، آرسام گرانیت، الیاف بازالت و مجتمع فولاد البرز غرب را از دیگر پروژه های ذکر شده نام برد و خاطر نشان کرد: فولاد ابهر در حال حاضر به 1.5 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. آرسام گرانیت نیازمند 20 میلیارد ریال تسهلات وبرای پروژه الیاف بازالت تاکنون هیچ تسهیلاتی پرداخت نشده است.
نظر شما