پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۳۹

آخرین اخبار سوریه/

فرار ترویستها از منطقه سیف الدوله حلب/ اختلافات شدید میان گروهکهای مسلح

فرار ترویستها از منطقه سیف الدوله حلب/ اختلافات شدید میان گروهکهای مسلح

منابع آگاه سوری با اشاره به عملیات سنگین ارتش سوریه در مناطق مختلف حلب از فرار تروریستها از برخی مناطق و اختلافات شدید ایجاد شده میان آنها خبر می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  تلویزیون دولتی سوریه دقایقی پیش در خبری فوری اعلام کرد: عملیات سنگین ارتش سوریه در منطقه سیف الدوله حلب باعث فرار دسته جمعی تروریستها از این منطقه شده است.

بنابر این گزارش، سرکردگان گروههای تروریستی در حالی که فریاد می زدند "ارتش سوریه در حال ورود به منطقه است" به نیروهای خود فرمان عقب نشینی داده اند.

همچنین عملیات ارتش سوریه در حلب سبب ایجاد اختلافات شدید میان گروهکهای تروریستی شده است تا جایی که برخی از آنها با یکدیگر درگیر شده اند.

در تحولی دیگر تلویزیون دولتی سوریه از پیگرد گروهکهای تروریستی در نزدیکی اردوگاه الیرموک خبر داد. گروهکهای تروریستی اخیرا با پرتاب موشک و خمپاره به این اردوگاه موجبات کشته و زخمی شدن دهها نفر را به وجود آورده بودند.

از سوی دیگر، پس از توقف پخش شبکه های خبری دولت سوریه روی ماهواره نیل ست، گروهی موسوم به ارتش سایبری سوریه پایگاه نیل ست را هک کردند.

به گزارش السفیر ماهواره نیل ست اخیرا در پی فشارهای برخی کشورهای عربی از توقف پخش شبکه های تلویزیونی خبری سوریه (الدنیا و الاخباریه و تلویزیون رسمی سوریه) خبر داده بود.

کد خبر 1690965

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha