به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی افزود: به دنبال تذکرات متعدد به واحدهای تولید فراورده های گوشتی در خصوص استفاده از فرآوردهای غیر مجاز "خمیر مرغ" در تولیدات خود، پروانه های این واحد های تولیدی معلق شد.
وی بیان کرد: این واحدهای متخلف بعد از تعلیق پروانه همچنان به استفاده از نشان استاندارد بروی تولیدات خود ادامه دادند که درنهایت مدیران این کارخانه های تولیدی به دادسرای یاسوج معرفی شدند.
محمدی افزود: خمیر مرغ تولید شده با دستگاههای غیراستاندارد در این کارخانه ها سلامتی مصرف کنندگان را در معرض تهدید قرار داده بود.
وی اظهار داشت: برخی از واحدهای تولید فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس، از خمیر مرغ که متشکل از پوست، استخوان و سایر اعضای داخل بدن مرغ است، استفاده می کنند.
مدیرکل اداره استاندارد استان تاکید کرد: خمیر مرغ غیر بهداشتی و برای سلامت مصرف کنندگان بسیار مضر است.
وی افزود: مردم باید در صورت مشاهده موارد مشکوک برای سلامت خود و سایر افراد جامعه مراتب را به واحد حقوقی اداره کل استاندارد گزارش دهند.
نظر شما