وی افزود: با توجه به این پتانسیل در صورت توجه ویژه به تولید کنندگان این صنایع به لحاظ درآمدی و بیمه می توانیم این صنعت را تقویت کرده و قطعاً رشد قابل توجهی در زمینه صادرات خواهیم داشت.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اشاره به گران بودن مالیات صنایع دستی، اضافه کرد: قیمت یک تن کالای صنایع دستی در گمرک 28 هزار دلار است در صورتی که یک تن مواد معدنی 800 دلار و مواد صنعتی یک هزار تا یک هزار و 500 دلار در تن است.
صالحی مرام گفت: 6 میلیارد واردات در مقابل صادرات نفت داشته ایم این آمار بدین معنی است که نیاز ما به نفت در حد 6 میلیارد دلار است و این نشان دهنده این است که آنچنان وابسته به واردات نیستیم.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: مهم ترین بخش صنایع دستی که دیده نمی شود انگیزه و عشقی است که در کار وجود دارد که متاسفانه نادیده گرفته می شود.
نظر شما