به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی یوسفیان ظهر یکشنبه در دیدار با اعضاء کانون فرهنگی و هنری نورالمهدی مسجد حضرت ابوالفضل(ع) مهدیشهر ضمن اشاره به نقش کانون های مساجد در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ دینی و مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن و ارائه برنامه های فرهنگی هنری در راستای جذب جوانان به سمت مساجد، گفت: وجود کانون های فرهنگی هنری در کنار مساجد و ارائه برنامه های متنوع سبب می شود جوانان در برابر آسیب های فرهنگی مصون مانده و همیشه در صحنه باشند.
وی از اجرای طرح اوقات فراغت در 11 کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان مهدیشهر خبر داد.
دبیر نظارت بر کانونهای مساجد شهرستان مهدیشهر گفت: امسال هشت کانون فرهنگی و هنری مسجد شهری و سه کانون روستایی در تابستان، کلاسهای اوقات فراغت برگزار کردند.
وی با اشاره به اینکه محوریت مساجد در برنامه های تابستانه به افزایش نشاط معنوی منجر می شود، اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بازوان پرتوان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهدیشهر در برنامه ریزی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان هستند.
وی با تاکید به فراگیری مهارت های مختلف در کنار توجه به معنویت و جهت گیری فعالیت کانون ها، ادامه داد: برخی کانون های مساجد شهرستان مهدیشهر با برنامه ریزی مناسب نه تنها الهام بخش در حول و حوش مسجد بلکه برای شهر بوده اند.
یوسفیان از حضور کانون های مساجد شهرستان مهدیشهر در اردوهای جهادی قدردانی کرد و اظهار کرد: حضور کانون های مساجد در اردوهای جهادی اقدامی ابتکاری بود.
دبیر نظارت بر کانون های مساجد شهرستان مهدیشهر ضمن بیان اینکه معنویت و تاثیرگذاری اقدام جهادی قابل وصف نیست اظهار داشت: تاثیرات آن در زندگی آینده شما هویدا خواهد شد.
وی ادامه داد: پیام اردوهای جهادی کار و تلاش به همراه توجه به معنویت و امداد به دیگران است.
یوسفیان تاکید کرد: تقویت این سبک زندگی دینی مناسبات اجتماعی و وضعیت جامعه را متحول می سازد.
دبیر نظارت بر کانون های مساجد شهرستان مهدیشهر افزود: پیوند بین مسجد و کار و تلاش خیرخواهانه، نشان میدهد که جوانان و نوجوانان این کانون پیام های حیات بخش و جامعه ساز زندگی با محوریت مسجد را دریافت کرده اند.
وی با اشاره به اهمیت مساجد از دیدگاه امام خمینی(ره) ابراز داشت: زمانی تعبیر سنگر برای مساجد در بحث دفاع نظامی بود و اکنون مکانی برای دفاع فرهنگی و مقابله با تهاجم دشمنان به دین و فرهنگ است.
یوسفیان افزود: بخشی از هزینه های طرح اوقات فراغت توسط دبیرخانه نظارت بر کانونهای فرهنگ و هنری مساجد استان و بخشی دیگر با حمایت خیران تامین می شود.
دبیر نظارت بر کانون های مساجد شهرستان مهدیشهر در پایان از مساعدت هیئت امناء مساجد شهرستان مهدیشهر در برگزاری مطلوب کلاسهای اوقات فراغت قدردانی کرد.
نظر شما