پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۰۲

صادقی عنوان کرد:

دوران طلایی توسعه حمل و نقل کشور فرا رسیده است

دوران طلایی توسعه حمل و نقل کشور فرا رسیده است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناها و حمل و نقل کشور گفت: به دلیل سرمایه گذاریهای مناسب، اکنون دوران طلایی توسعه حمل و نقل در کشور را شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد صادقی پیش از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: توسعه شبکه حمل و نقل کشور در جهت شاخص های توسعه یافتگی مهمترین برنامه دولت در این بخش است.

وی اظهار داشت: سرمایه گذاریهای مناسب در حوزه حمل و نقل انجام شده و به دلایل حجم بالای سرمایه گذاریها، پروژه های خوبی در دست اجراست.

وی عنوان کرد: تاکنون 11 هزار  کیلومتر راه آهن در کشور احداث شد که امسال بیش از این تعداد در دست ساخت داریم.

صادقی گفت: دو هزار کیلومتر از سطح آزاد راههای موجود کشور و سه هزار کیلومتر آزادراه جدید در کشور در دست ساخت است.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: همچنین پنج هزار کیلومتر بزرگراه در دست احداث و هزار کیلومترساخت راه اصلی در دست برنامه است.

وی یادآور شد: دولت توجه خاصی به ساخت خطوط ریلی به دلیل ارزان بودن، افزایش ایمنی و کاهش میزان آلودگی محیط زیست دارد.

ریل گذاری 800 کیلومتر راه آهن

صادقی بیان داشت: 800 کیلومتر از خطوط راه آهن شامل تهران - همدان، مراوه - ارومیه، گرگان - اینچه برون و .. در حال ریل گذاری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات ریل گذاری پس از انجام زیرساختهایی شامل ساخت تونل ها و پلها شروع می شود و مرحله پایانی ساخت یک خط آهن است.

وی برای آغاز ریل گذاری راه آهن گرگان و اینچه برون به گلستان سفر کرده است.

کد خبر 1692404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha