پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۰۱

آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم پرسپولیس تشریح شد

آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم پرسپولیس تشریح شد

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم این تیم را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیه ا... چشمه سری در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: کئون جون که در معاینات، با پارگی لیگامنت ناحیه مچ پا مواجه شده بود، پس از MRI به فیزیوتراپی پرداخت. امروز جواب MRI می آید و وضعیتش مشخص می شود.

وی در مورد مصدومیت سوسا افزود: روبروتو از ناحیه زانو با پارگی رباط صلیبی مواجه شده و نیاز به جراحی دارد که زمان درمان او 6 تا 8 ماه به طول خواهد انجامید. بر همین اساس گزارش پزشکی این بازیکن به باشگاه ارائه شده تا آخرین تصمیمات در خصوص این بازیکن اتخاذ گردد.
دکتر چشمه سری در مورد شرایط فشنگچی نیز تصریح کرد: امیر حسین که با یک تکل در بازی با فولاد دچار پارگی لیگامنت خارجی و داخلی شده بود. پس از معاینات و MRI تحت درمان قرار گرفت و به فیزیوتراپی پرداخت. وی همچنین بطور میانگین روزی سه جلسه فیزیوتراپی می کند که امروز به چهار جلسه فیزیوتراپی خواهد پرداخت. ضمن اینکه مدت زمان درمان این بازیکن حداقل یک ماه در نظر گرفته شده بود که با توجه به گذشت 10 روز از این مدت، وی حداقل حدود 20 روز دیگر تحت درمان خواهد بود.
 
پزشک سرخپوشان درباره مصدومیت محمد قاضی در اردوی تیم ملی خاطرنشان کرد: در تماسی با دکتر خانلری پزشک تیم ملی فوتبال کشورمان مطلع شدیم که وضعیت قاضی رو به بهبودی است و در تمرینات گروهی نیز شرکت می کند.
 
چشمه سری در مورد مصدومیت جزیی گردان نیز گفت: شهاب از ناحیه تاندون زیر کشک پا دچار التهاب شده بود که با فیزیوتراپی تا حدودی رفع شده و وضعیت نهایی او فردا مشخص می شود. گردان قطعا برای بازی با نفت مشکلی نخواهد داشت.
پزشک پرسپولیس در خصوص وضعیت مهرداد پولادی افزود: مهرداد در تمرینات تیم ملی دچار پارگی عضله از نوع گرید 2 شد که درمان او چهار تا شش هفته به طول خواهد انجامید و پس از آن می تواند در تمرینات گروهی شرکت کند.
کد خبر 1693431

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha