به گزارش خبرنگار مهر، عباس حاجی اکبری ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران در این اداره کل افزود:101هزار و13نفر به صورت دائم از این خدمات استفاده می کنند که 66 درصد این خانواده ها شیعه و بقیه اهل سنت هستند.
وی با بیان علت تحت پوشش درآوردن خانوارها گفت: 52 درصد از خانوارها به دلیل فوت سرپرست خانواده، تحت پوشش هستند که 27.65 درصد خانوارهای تحت پوشش را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد:30 درصد از خانوارهای تحت پوشش را از کارافتادگان تشکیل می دهند که 31/16درصد خانوارها هستند.
حاجی اکبری در ادامه گفت: 964 خانوار تحت پوشش که 1.5درصد از خانوارهای تحت پوشش ما را تشکیل می دهند را خانوارهای بد سرپرست و زندانیان تشکیل می دهند.
وی اظهار داشت: چهارهزار و137خانوار شامل هفت درصد به دلیل متارکه تحت پوشش این نهاد هستند و بقیه نیز معلول و بیمارسرپرست هستند.
وی با بیان اینکه 40 سرفصل کاری درامداد وجود دارد گفت: پرداخت هزینه های درمان، لوازم خانگی، احداث و تعمیرات مسکن، پرداخت وام کارگشایی، وام اشتغال، جمع آوری کمک های مردمی، صدقات و زکات، جشن عاطفه ها، بیمه تامین اجتماعی و ارائه خدمات مشاوره ای از جمله سرفصل های دستور کار امداد است.
مدیرکل کمیته امداد درادامه آزادی زندانیان، ارائه آموزش های فنی و حرفه ای، ارائه مشاوره شغلی، پرداخت اجاره یا ودیعه مسکن، اجرای طرح ایتام اکرام و برگزاری جشن خودکفایی از دیگر سرفصل های امداد است.
وی بیان کرد: در سال گذشته 283 میلیارد و819 میلیون ریال وجه نقد بابت حقوق به خانواده ها پرداخت شد.
نظر شما