به گزارش خبرنگار مهر ، مسعود سعادتی امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش دارند تا با استفاده از شگردهای مختلف به خصوص ابزار سینمایی از جانیان و جنایت پیشگان قهرمان سازی کنند اظهارکرد: هالیود به عنوان سینمای قدرتمند جهانی اکنون در خدمت مقاصد شوم صهیونیستی قرارگرفته و قهرمان سازی های آنها موید این موضوع می باشد.
سعادتی با دعوت از هنرمندان و اصحاب قلم و رسانه به تببین ابعاد جنگ نابرابر دشمنان بر علیه ملت ایران بیان داشت: افتخارات دوران دفاع مقدس باید سینه به سینه و نسل به نسل انتقال یابد.
فرماندار سراب مقابله با نظام مقدس اسلامی از طریق تحمیل جنگ مستقیم نظامی را حاصل اتفاق نظر دو ابرقدرت شرق و غرب در عین اختلافات اساسی انها عنوان کردو تصریح کرد: در واقع تحمیل این جنگ نشان داد که ایران اسلامی در شعار استقلال خواهی و نفی سلطه گری از عالم جدی است.
مقام ارشد اجرایی شهرستان سراب ادامه داد: انقلاب نوپای اسلامی در ایران به مدت 8سال درگیر جنگ نیابتی قرارگرفت جنگی که اگر چه عراق طرف متخاصم اصلی بود اما در حقیقت این جنگ جنگ نابرابر همه قدرت های برتر جهانی بر علیه نهال نوپای انقلاب بود.
فرماندار سراب بر ضرورت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بازافرینی حماسه های دلیر مردان آن زمان تاکید کرد .
در ادامه سرهنگ محمد مختاری جانشین تیپ 40مستقل پیاده نیروی زمینی ارتش با اشاره به دستاوردهای ارضی جنگ تحمیلی گفت: پیروزی ارضی کشور ما در این جنگ رقم خورد چراکه ایران در هر چهار نقطه اختلافی با عراق توانست این کشور را به عقب نشینی وادار و پرچم مقدس ایران را در نقاط مرزی مورد اختلاف به اهتزاز درآورد.
نظر شما