به گزارش خبرنگار مهر ، این مرجع تقلید عصر امروز در این پیام عنوان داشت: قرآن شفاست، برای اینکه میخواهد جامعه برین بسازد و نه تنها خاورمیانه بیدار را به مقصد برساند بلکه جهان خفته را بیدار کند و آنها را به مراحل یاد شده برساند.
وی در ادامه افزود: برای معرفی قرآن کریم از دو عامل اساسی باید استفاده کرد؛ یکی قرآن ناطق و دیگری قرآن صامت. قرآن صامت همین کتاب الهی و آسمانی است که جوامع بشری در محضر او هستند. قرآن ناطق اهل بیت عصمت و طهارتاند که حدیث معروف ثقلین از وجود مبارک رسول گرامی (علیه و علی آله آلاف التحیة و الثناء) آنان را عِدل قرآن کریم معرفی کرد.
آیت الله جوادی آملی ادامه داد: خداوند قرآن را گذشته از اینکه به نور و فارق بین حق و باطل معرفی کرد، قرآن را به عنوان شفا نیز به ما معرفی کرده؛ نه به عنوان دارو و دوا، بلکه به عنوان شفا؛ نفرمود «و ننزل من القرآن ما هو دواء للناس»، فرمود: «وَ نُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَ رَحْمَةٌ؛ و ما آنچه را براى مؤمنان مایه درمان و رحمت است از قرآن نازل میکنیم.
این مرجع جهان تشیع ادامه داد: این که قرآن کریم مرض را معرفی کرد و بعد فرمود قرآن شفاست، برای این است که میخواهد جامعه برین بسازد و نه تنها خاورمیانه بیدار را به مقصد برساند بلکه جهان خفته را بیدار کند، اولاً، و آنها را به مراحل یاد شده برساند، ثانیاً. چرا که بارها فرمود این کتاب «ذکراً للبشر»، «نذیراً للعالمین» و «رحمة للعالمین» است. شما دو اصل همگانی و همیشگیِ دوام و کلیت را در آغاز و انجام این کتاب مشاهده میکنید. این قرآن کلی است و دائم؛ همگانی است و همیشگی؛ برای هر نسل در هر عصر و مصر؛ این کتاب باید داروی جهانی و شفای جهانی باشد.
وی تصریح کرد: شما عزیزانی که از کشورهای دیگر آمدهاید الان مستحضرید که به برکت نظام الهی، خاورمیانه بیدار شده است. این بیداری را باید ارج نهاد؛ مبادا دیگری دوباره این ملت بیدار را بخواباند یا بیجا ببرد ، با دست پر به کشورهایتان برگردید و ضمن ارج نهادن به این بیداری اسلامی، مبلغ الهی باشید؛ تا روزی برسد که این نظامهای الهی و صاحب اصلی و اصیلشان برگردد.
نظر شما