پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ شهریور ۱۳۹۱، ۲۱:۰۷

پرداخت 17 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای صادرات/ رقابت ایرانی ها با تولیدات خارجی

پرداخت  17 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای صادرات/ رقابت ایرانی ها با تولیدات خارجی

اراک - خبرگزاری مهر: مدیرعامل بانک توسعه صادرات کشور گفت: در پنج ماه اول امسال 17 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه تولید و صادرات در کشور پرداخت شده است و روند ارائه تسهیلات ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهمن وکیلی عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح ساختمان جدید بانک توسعه صادرات استان مرکزی در جمع خبرنگاران اراک گفت: در پنج ماه اول امسال 17 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه تولید و صادرات در کشور پرداخت شده است و روند ارائه تسهیلات ادامه دارد.

وی افزود: 85 درصد تسهیلات بانک توسعه صادرات به صادرکنندگان اختصاص دارد و به عنوان بانک تخصصی از صادرات در کشور حمایت می کندو

وکیلی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 27 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه صادرات کشور به متقاضیان پرداخت شده است گفت: اکنون تحریم که دشمن از آن به عنوان ابزاری برای فشار بر ایران استفاده می کند، به عانلی برای ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان وصادرکنندگان ایرانی با خارجی ها شده است و عملا اکنون فضای تولید و صادرات رقابتی شده است که به نفع کشور و اقتصاد کشور است.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات کشور در ادامه، صادرکنندگان کشور را هشت هزار مورد دانست و با اشاره به توانمندی های کشور خواستار توجه تولیدکنندگان به صادرات و افزایش آمارها در این زمینه شد.

وی آموزش صادرکنندگان را از برنامه های این بانک برای توسعه صادرات عنوان کرد.

کد خبر 1694653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha