پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۲۳ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۳۷

سرهنگ غیاثوند:

کشف 15 کیلوگرم هروئین در پاکسازی نقاط آلوده قزوین

کشف 15 کیلوگرم هروئین در پاکسازی نقاط آلوده قزوین

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین گفت: ماموران انتظامی استان قزوین در پاکسازی نقاط آلوده 40 نگهدارنده و توزیع کننده مواد مخدر را دستگیر و 15 کیلوگرم هروئین کشف و ضبط کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ قاسم غیاثوند در این باره اظهارداشت: روز گذشته ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در عوارضی آزادراه قزوین – زنجان به یکدستگاه سواری پژو 405 مشکوک و خودرو را متوقف کردند.
 
وی بیان کرد: این ماموران در بازرسی از خودرو 15 کیلوگرم هرویین که به طرز ماهرانه ای جاسازی شده بود را کشف و راننده خودرو را دستگیر کردند.
 
این مسئول یادآورشد: همچنین ماموران انتظامی شهرستان قزوین در اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده 24 معتاد و توزیع کننده را دستگیر و برای سیر مراحل قانونی متهمان را به مراجع قضایی تحویل دادند.
 
سرهنگ غیاثوند عنوان کرد: ماموران انتظامی شهرستان بویین زهرا نیز در ادامه اجرای این طرح سه نگهدارنده و هفت توزیع کننده مواد مخدر را دستگیر و 34 گرم انواع مواد مخدر را از متهمان کشف وضبط کردند.
 
وی اظهارداشت: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان آبیک نیز پنج نفر در این طرح دستگیر و 119 گرم مواد مخدر از متهمان کشف وضبط شد.
کد خبر 1695202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha