پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۱۱

علیزاده خبر داد:

10 میلیارد ریال اعتبار آموزشی در شهرستان دهلران هزینه می شود

10 میلیارد ریال اعتبار آموزشی در شهرستان دهلران هزینه می شود

دهلران - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دهلران گفت: امسال 10 میلیارد ریال اعتبار آموزشی در این شهرستان مرزی هزینه می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهزاد علیزاده در جلسه آموزش شهرستان اظهار داشت: امروز بخش مهم توسعه و پیشرفت کشور در ابعاد مختلف نتیجه توفیق نظام تعلیم و تربیت در دستیابی به اهداف و تحقق برنامه ریزی های انجام شده است.

وی با اشاره به پیشرفت های چشمگیر در عرصه های علم و فناوری، اختراع ها و ابتکارها و کسب رتبه های برتر المپیادها، افزود: کشور باید در پایان برنامه سند چشم انداز توسعه 20 ساله، رتبه اول علمی منطقه باشد که خوشبختانه در حال حاضر با گذشت تنها هفت سال، به لحاظ علمی دارای رتبه اول منطقه و دهم جهان هستیم و این نشان از تلاش جوانان این مرز و بوم و اهتمام مسئولان دارد.

وی همچنین به موفقیت های دانش آموزان دهلرانی در آزمون سراسری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و کسب رتبه های برتر و موفقیت در مسابقه های فرهنگی، ورزشی و هنری در سال 91-90 اشاره کرد و افزود: امروز با عنایت نظام مقدس اسلامی و تلاش دولت عدالت محور زمینه رشد و ترقی و توسعه و پیشرفت در ابعاد مختلف علمی و فناوری فراهم شده است.

علیزاده گفت: امسال 10 میلیارد ریال اعتبار آموزشی در این شهرستان مرزی هزینه می شود.

وی به توجه دولت به توسعه فضاهای آموزشی اشاره کرد و افزود: در این شهرستان شش فضای آموزشی با اعتبار 35 میلیارد ریال در حال احداث است.

کد خبر 1695497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha