امیر نجفی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه تمرینات سخت و طاقت فرسایی را پشت سر گذاشته ام، اظهار داشت: تلاش زیادی را برای به دست آوردن لباس تیم ملی ووشو انجام دادم و اکنون نوبت آن است که برای ووشو کشورم افتخار آفرینی کنم.
وی ادامه داد: بعد از حضور در اردوهای آمادهسازی تیم ملی و شرکت در مسابقات ووشو قهرمانی کشور که در سطح بسیار بالایی برگزار شد، هدف مهمتر این است که بتوانم بعد از جلب رضایت کادر فنی تیم ملی جوانان، در مسابقات جهانی نیز حضور موفقی داشته باشم.
ماکائو از 28 شهریور میزبان ووشو جوانان جهان
ملیپوش ووشو استان قم با بیان اینکه بعد از حضور در رقابتهای مختلف انتخابی، برای همراهی تیم ملی در مسابقات جهانی آماده است، عنوان داشت: خوب می دانم که چهره های شاخص ووشو دنیا به ماکائو می آیند اما من و سایر اعضای تیم ملی در شرایط بسیار خوبی به سر می بریم.
وی بیان داشت: عاشق ووشو هستم و برای موفقیت در این رشته زحمات زیادی را متحمل شدهام به همین خاطر اکنون که افتخار پوشیدن پیراهن تیم ملی ووشو جوانان نصیبم شده است، با تمام وجود برای کسب موفقیت در پیکارهای جهانی و انشاءالله حفظ آن تلاش میکنم.
نجفی پور با اشاره به اهمیت موفقیت در کسب مدال از رقابتهای ووشو قهرمانی جوانان جهان، تصریح کرد: با کمی دقت یقینا می توانم به مدال این رقابتها نیز برسم، شناخت زیادی از حریفان نداریم اما تمرینات خوب انجام داده ایم که مطمئنا در مسابقات جهانی به کمک و مدد ما خواهد آمد.
اعزام تیم ملی به مسابقات جهانی در روز یکشنبه 26 شهریور
وی ادامه داد: تا آنجا که مربیان تیم ملی به ما گفته اند، مسابقات ووشو قهرمانی جهان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود و با حضور برترینهای این رده سنی برگزار خواهد شد، به همین دلیل قطعا پیکارهای این دوره از سطح فنی و کیفی بسیار بالایی برخوردار است و هیچکدام از ووشوکاران حاضر در این رقابتها، حریفان آسانی نیستند.
ملی پوش ووشو استان قم اظهار داشت: در راه کسب موفقیت در رقابتهای مختلف ووشو و همچنین اردوهای تیم ملی، تلاشهای زیادی که مربیان و خانوادهام برای من انجام دادند، از مهمترین ارکان موفقیتم بود که در همین فرصت دست خانوادهام را میبوسم و از تمام مربیانم تشکر میکنم.
امیر نجفی پور ووشوکار آینده دار قمی بعد از مسابقات انتخابی تیم ملی در انتخابی تیم ملی نظر مساعد کادر فنی تیم ملی جوانان را جلب کرد و این روزها تمرینات جدی خود را انجام میدهد تا روز یکشنبه بیست و ششم شهریور ماه با تمام توان مقابل رقبای خود برای موفقیت تیم ملی در مسابقات ووشو جوانان جهان به میدان برود.

قم - خبرگزاری مهر: ملی پوش قمی اعزامی به پیکارهای قهرمانی جهان از تلاش جدی برای کسب مدال و افتخار آفرینی برای کشورمان خبر داد.
کد خبر 1695625
نظر شما