به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمّد جوادعاشوری درخطبه های نمازجمعه این هفته بردخون ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی با اشاره به شخصیت امام جعفرصادق(ع)اظهار داشت: حضرت امام جعفر صادق(ع) درعلم و عبادت و پرهیزگاری یگانه دوران بود و در پاسخ به سئوالات و مسائل مردم تسلطی خاص داشت.
وی افزود: امام صادق نهضت علمی و فرهنگی پدرش را ادامه داد و دانشگاه علوم اسلامی بنیان نهاد که بالغ بر چهارهزار شاگرد تربیت کرد و به طور کلی دوران امامت امام صادق(ع)عصر جنبش فرهنگی بود و شور و شوق علمی عجیبی در میان مردم به وجود آمده بود و اندیشه های مختلف و فرق و مذاهب گوناگونی در این دوره حضور داشتند که هر یک مروج فرقه خود بودند.
خطیب جمعه بردخون با اشاره به مناسبت های هفته گفت:25 شهریور سالروز اشغال بیروت توسط رژیم صهیونیستی در سال1982میلادی است. دولت غاصب صهیونیست با اهداف شوم خود برای اسلام و کشورهای مسلمان خطر بزرگی است که اگر به این رژیم اجازه نفوذ داده شود ممکن است آینده وحشتناکی در انتظار دنیا باشد.
عاشوری ادامه داد: سران کشورهای اسلامی با اتحاد خود مانع پیشرفت و کشورگشایی این رژیم اشغالگر شوند زیرا استکبار این غده سرطانی را درقلب کشورهای اسلامی نهاده اند تا مانع نفوذ و اقتدار مسلمانان شوند و متأسفانه با تفرقه و اختلاف او را در رسیدن به مقاصد پلیدش در تسلط بر کشورهای اسلامی کمک می کنیم.
بی حجابی مقدمه نابودی دختران و عفت آنان است
وی تصریح کرد:28شهریور سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختران و آغاز دهه کرامت است که این روز را گرامی می داریم و از دختران می خواهیم به حفظ حجاب مقید باشند زیرا بی حجابی مقدمه نابودی دختران و عفت آنان است که اگر انتظار داریم اهل بیت یاورمان باشند باید نسبت به حفظ حجاب و پوشش پایبند باشیم.
امام جمعه بردخون با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس خبرگان با مقام معظم رهبری گفت: اجلاس کشورهای غیرمتعهد موفقیت بزرگی بود که کشورهای غربی با اشتباه خود باعث شدند کشور اسلامی ایران در جنگ دیپلماتیک سربلند شود و خشم استکبار را برانگیزد.
وی به قطع روابط دولت کانادا با ایران اسلامی اشاره کرد و گفت:به قول رهبر معظم انقلاب اسلامی کشور ما هیچ نیازی به غرب ندارد و ما با یاری خدا وحمایت مردم قادریم روی پای خود بایستیم پس دولتمردان قدر این مردم را بدانند.
عاشوری با تبریک ایام بازگشایی مدارس و دانشگاه ها به نمایش فیلم توهین آمیز در آمریکا اشاره کرد و گفت: نمایش این فیلم توهین آمیز را محکوم می کنیم هر چند دشمنان بارها دست به این کارهای بیهوده زده اند و همچنان که پیامبر اعظم در دوران زندگی مورد اذیت قرار گرفت ولی عزت و بزرگی او بیشتر شد.
وی خاطرنشان کرد: امروز اسلام جهانی شده و ترس از این وضع باعث شده دشمنان دیوانهوار به شخصیت بزرگوار پیامبر رحمت هتک حرمت کنند که این حرکت باعث ایجاد اتحاد دنیای اسلام و نابودی دشمنان خواهد شد.
در پایان مراسم نماز جمعه مردم وفادار و مسلمان از مصلای نماز جمعه تا بانک صادرات راهپیمایی کردند و با شعارهای دشمن شکن اقدامات دشمنان اسلام را محکوم کردند و خشم و انزجار خود را از توهین به شخصیت پیامبر اکرم(ص)اعلام کردند.
نظر شما