پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ شهریور ۱۳۹۱، ۱۳:۳۵

سیفی:

هتک حرمت به پیامبر اسلام (ص) اوج دشمنی آمریکا و هم پیمانانش با دنیای اسلام است

هتک حرمت به پیامبر اسلام (ص) اوج دشمنی آمریکا و هم پیمانانش با دنیای اسلام است

یزد - خبرگزاری مهر: فرماندار یزد انتشار فیلم ضد اسلامی را محکوم کرد و گفت: بی شک این حرکت وقیحانه اوج نفرت مسلمانان جهان را از آمریکا و هم پیمانانش را در بر خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، عزیزالله سیفی در این خصوص با بیان اینکه در شرایط کنونی آمریکا، اسرائیل و هم دستانشان در سطح جهانی به عنوان منفورترین کشورها شناخته شده و دچار بحرانهای اقتصادی، اخلاقی و... شده اند، اظهار داشت: سیاستمداران زورگو و خبیث استکبار جهانی با اعلام حمایت از انتشار فیلم های ضد اسلامی و توهین به مقدسات در صدد برون رفت از اوضاع نابه سامان خود هستند.

وی با تأکید به اینکه دنیای غرب از گسترش دین اسلام در سراسر جهان ترس و واهمه دارد عنوان کرد: دشمنان از نفوذ و گسترش اسلام وحشت دارند زیرا این دین الهی با نظام سرمایه داری و امپریالیسم در تضاد است و کاخ های زر و زور استکبار را ویران می کند.

وی با اشاره به نهضت بیداری اسلامی در مناطق مختلف جهان و وحدت و یکپارچگی مسلمانان جهان افزود: ساخت فیلم‌های ضد اسلامی و توهین به پیامبر اسلام (ص) برای ناکام ماندن حرکت عدالت خواهانه مسلمانان کاری عبث و بیهوده است و انتشار آن اوج ناتوانی دنیای استکبار برای مقابله با نهضت بزرگ بیداری اسلامی را نشان می دهد.

سیفی ضمن تقدیر و تشکر از حضور با شکوه مردم شهرستان یزد در راهپیمایی اعتراض آمیز نسبت به انتشار فیلم موهن آمریکایی، بیان داشت: مردم شریف دارالعباده و دارالعم یزد همگام با دیگر آحاد ملت ایران همصدا انزجاز خود را از این اقدام اعلام داشتند.

کد خبر 1696356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha