پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۲۰

رئیس دانشگاه خبر داد:

صادارت کالاهای هنری دانشگاه هنر اصفهان به چین

صادارت کالاهای هنری دانشگاه هنر اصفهان به چین

رئیس دانشگاه هنر اصفهان از برنامه ریزی این دانشگاه برای صادرات کالاهای هنری دانشگاه هنر اصفهان به کشور چین خبر داد.

دکتر فرهنگ مظفر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با بررسی هایی که انجام داده ایم بازار بسیار خوبی برای کالاهای هنری در کشور چین یافته ایم.

وی ادامه داد: برای همین درصدد هستیم با همکاری دانشگاه و دو تن از اساتید دانشگاه هنر که در کشور چین فعالیت داشته اند، بتوانیم صنایع دستی و کالاهای هنری خود را به بازار چین صادر کنیم.
 
رئیس دانشگاه هنر اصفهان یاداورشد: کشور چین گرایش خوبی به سمت هنر دارد و کشور ما هم ظرفیت هنری خوبی دارد،  البته بخشی از هنر کشور ما به چین منتقل شده و به صورت ماشینی به کشور بازگشت داده می شود که بازار ما را در معرض خطر قرار می‌دهد اما کالاهای مرغوبی هم هستند که کار دست بوده و خریداران بسیار خوبی در کشور چین دارند.
 
وی ادامه داد: ما امیدوارم طی یکسال آینده دانشگاه هنر اصفهان بتواند در بخش کارافرینی، صادارت صنایع هنری دانشجویان، اساتید و شرکت های دانش بنیان این دانشگاه به چین را به مرحله اجرا درآورد.
کد خبر 1697486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha