به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مظاهر حسینی بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه تجمع اعتراض آمیززی روحانیان نوشهر در صحن حوزه علمیه شهید بهشتی نوشهر، با اشاره به ترس دشمنان دین از کتاب الله و پیامبر اظهار داشت: تمام سعی دشمن در اختلاف افکنی میان تشیع و تسنن بوده و این نیازمند آن است تا همه مسلمین در پرچم وحدت حرکت کنند.
وی افزود: سلسله این اهانت ها نشان از آن دارد که دشمن از درون در حال متلاشی شدن است و اوج ذلت و شکست دشمنان محسوب می شود.
در ادامه این تجمع اعتراضی از سوی طلاب و روحانیون شهرستان نوشهر بیانه ای در محکومیت اقدام توهین آمیز به ساحت نورانی پیامبر اسلام (ص) قرائت شد.
در این بیانه آمده است: درماندگی وبیچارگی دشمنان اسلام وبشریت دربرابر توجه جوامع بشری به آیین اسلام وعجز از کنترل بیداری امت اسلامی، باردیگرآنان را برآن داشت تا باانتخاب بی شرمانه ترین روش ممکن، دست ازآستین نفاق خارج کرده وعداوت و دشمنی خویش رانسبت به دین مبین اسلام ونبی رحمت،نشان دهند.
در سالیان اخیر با گسترش اسلام خواهی درمیان جوامع مختلف بشری و به خطر افتادن منافع جهان استکبار، شاهد اوج گیری اندیشه های اسلام هراسی پس از 11سپتامبر از سوی مدعیان حقوق بشربه بهانه آزادی بیان هستیم که این اندیشه در قالبهای مختلف ترسیم کاریکاتور،قرآن سوزی وساخت فیلم به مرحله ظهور رسیده است.
در بخش پایانی بیانیه اعتراض آمیز طلاب و رو حانیون ضمن محکومیت این اقدام حقیر و بی شرمانه آمریکایی و صهیونیستی از دولتمردان ممالک اسلامی خواسته شد تا با تحریم و جلو گیری از قبیل اقدامات و نشر اکاذیب شیطانی به بهانه آزادی بیان ، عاملان آن تحت تعقیب و مجازات قرار گیرند.
نظر شما