پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۸:۱۲

اخبار کوتاه/

کلاسهای آموزشی مقابله با آسیبهای اجتماعی در بویراحمد برگزار شد

کلاسهای آموزشی مقابله با آسیبهای اجتماعی در بویراحمد برگزار شد

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان بویراحمد از برگزاری کلاس های آموزشی مقابله با آسیبهای اجتماعی برای مددجویان این نهاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، زریر انصاری افزود: این کلاسها با حضور 40 نفر از زنان تحت حمایت کمیته امداد در دهستان "بابکان" این شهرستان برگزار شد.

وی بیان کرد: در این کلاس ها امید به زندگی، مسائل روحی و روانی و آیین و آداب معاشرت توسط اساتید مجرب به زنان تحت حمایت کمیته امداد آموزش داده شد.

انصاری اظهار داشت: همچنین در این کلاس ها، مسائل اعتقادی، آشنایی با نماز و احکام و قرائت قرآن آموزش داده شد.

افتتاح کتابخانه باز در کمیته امداد کهگیلویه

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان کهگیلویه از افتتاح کتابخانه باز در محل مدیریت کمیته امداد این شهرستان خبر داد.

عنایت رحیمی نیا گفت:  کتابخانه باز با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، دسترسی آسان به کتاب، بالا بردن سطح آگاهی افراد تحت حمایت و استفاده بهینه از وقت افراد در زمانهای انتظار در محل مدیریت کمیته امداد شهرستان کهگیلویه افتتاح شد.

رحیمی نیا اظهار داشت: این طرح در اداراتی که فضای کافی برای ایجاد کتابخانه ندارند اجرا خواهد شد و از آنجایی که کتابهای این کتابخانه به سهولت در اختیار مراجعه کنندگان و ارباب و رجوع قرار می گیرد، کتابخانه باز نام دارد.

وی گفت: افتتاح کتابخانه باز در بالا بردن سطح آگاهی مردم تاثیر بسزایی خواهد داشت.

کد خبر 1697596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha