پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۳۴

معاون فرماندار قوچان:

هزینه های امنیت و توسعه ایران را شهدا پرداخت کرده اند

هزینه های امنیت و توسعه ایران را شهدا پرداخت کرده اند

قوچان - خبرگزاری مهر : معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قوچان گفت: هزینه های امنیت و توسعه ایران را شهدا پرداخت کرده اند و هفته دفاع مقدس فرصتی برای تقدیر از این عزیزان است.

به گزارش خبرنگار مهر، رمضانعلی حسین زاده یکشنبه شب در جلسه ستاد گرامی داشت دفاع مقدس افزود: توسعه اقتصادی، علمی، فرهنگی و امنیتی در کشور را مدیون خون شهدا هستیم و دستگاه های اجرائی ودولتی باید در معرفی فرهنگ شهادت و ایثار به نسل جوان برنامه ریزی مناسبی داشته باشند.

وی با اشاره به همزمانی هفته دفاع مقدس و شروع سال تحصیلی گفت : شروع سال تحصیلی جدید فرصت مناسبی برای نسل جوان است تا با فرهنگ عظیم و غنی دفاع مقدس عجین شوند و با این فرهنگ است که بصیرت جوانان در مقابل توطئه ها و فتنه ها افزایش خواهد یافت.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قوچان گفت : بسیج به عنوان یکی از پایه های عظیم و مستحکم دفاع مقدس نقش به سزائی در معرفی دستاوردهای دفاع مقدس خواهد داشت.

وی گفت: بسیج از بطن و متن مردم بوده و به عنوان شبکه گسترده قابل اعتماد در میان مردم، ظرفیت های بسیارخوبی برای معرفی دستاوردها و فرهنگ دفاع مقدس دارد.

کد خبر 1697721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha