به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، تقابل میان معلمان شیکاگو و "رام امانوئل" دیروز یکشنبه و پس از آنکه معلمان اعتصاب خود را ادامه دادند افزایش یافت.
بر همین اساس با ادامه اعتصاب معلمان امانوئل به دنبال گرفتن حکم دادگاه برای پایان دادن به این وضعیت و بازگرداندن شیکاگو به وضعیت قبلی است.
به نوشته رویترز، با توجه به نزدیکی امانوئل با اوباما، ادامه این وضعیت می تواند موجب ایجاد اصطکاک بیشتر در کمپین انتخاباتی "باراک اوباما" در فاصله باقی مانده تا انتخابات 6 نوامبر شود.
اوباما و رام امانوئل
دلیل این امر آن است که در انتخابات گذشته اغلب معلمان همواره به نامزد حزب دموکرات رای داده اند از همین رو ادامه این وضعیت می تواند به از دست دادن این بخش مهم از آرای انتخاباتی اوباما منتهی شود.
بر اساس این گزارش، طی امروز و فردا ( دوشنبه و سه شنبه ) هیچ کلاس درسی در شیکاگو دایر نمی شود و بدین ترتیب 350 هزار دانش آموز کودکستان ها، مدارس ابتدایی و دبیرستان ها تحت تاثیر اعتصاب معلمان شیکاگو قرار می گیرند.
اعتصاب معلمان شیکاگو در اعتراض به طرح یکپارچه شدن آزمون های مدارس ( استناندار کردن ازمون ) در تمام آمریکا و رتبه سنجی معلمان بواسطه این آزمون ها، از هفته گذشته آغاز شد.
اعتصاب معلمان شیکاگو بزرگترین اختلاف کارگری است که در طی سال جاری در آمریکا رخ داده و اصلاحات آموزشی موجب شده که 29 هزار معلم در اعتراض به آن دست به اعتصاب بزنند.
به نوشته رویترز، ادامه این وضعیت می تواند موجب افزایش شکاف در حزب دموکرات امریکا و میان افراد حامی اصلاحات آموزشی همچون رام امانوئل و اتحادیه های کارگری که اوباما برای پیروزی در انتخابات نیازمند کسب رای آنهاست بشود.
در همین رابطه "کارن لوئیس" رهبر اتحادیه شیکاگو اعلام کرد که نمایندگان 800 اتحادیه دیروز یکشنبه گفتگوهایی را در رابطه با اینکه چه زمانی به اعتصاب خود پایان بدهند انجام دادند.
به گفته وی هیچ اعتمادی میان معلمان و شهردار شیکاگو وجود ندارد و بنابراین شما با جمعتی روبرو هستید که می ترسند شغل خود را از دست بدهند در حالیکه هیچ گناهی در بروز این وضعیت نداشته اند.
به گفته لوئیس، نمایندگان اتحادیه ها بار دیگر فردا سه شنبه برای ارزیابی بازخورد اعتراضات خود در میان بخش های مختلف معلمان جلسه ای را برگزار می کنند و والدین دانش آموزان باید فرزندان خود را حداقل تا روز چهارشنبه دور از مدارس نگه دارند.
اعتصابات شیکاگو در پی شکست مذاکرات اتحادیه معلمان شیکاگو و مدارس این ایالت برگزار می شود.از مهمترین محورهای مذاکرات این اتحادیه و مدارس مواردی چون حقوق، مزایا و امنیت شغلی بود.
نظر شما