پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۲۳

ماذن رمضان:

مشکل سپاهان نداشتن استادیوم خانگی است/ نظارت AFC بر ساخت نقش‌جهان

مشکل سپاهان نداشتن استادیوم خانگی است/ نظارت AFC بر ساخت نقش‌جهان

اصفهان - خبرگزاری مهر: ناظر دیدار آسیایی تیمهای سپاهان و الاهلی گفت: باشگاه سپاهان از نظر امکانات یکی از باشگاه‌های خوب ایران است اما تنها مشکل این باشگاه نداشتن یک استادیوم خانگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، ماذن رمضان ظهر دوشنبه در نشست با مسئولان باشگاه سپاهان در محل این باشگاه با اشاره به امکانات سخت‌افزاری باشگاه سپاهان اظهار داشت: باید بگویم باشگاه سپاهان از نظر امکاناتی شرایط خوبی دارد و اگر بتواند یک استادیوم خانگی نیز برای خود داشته باشد، شرایط این تیم بهتر می‌شود.

وی ادامه داد: مسئولان سپاهان باید بیش از گذشته به دنبال ساخت استادیوم خانگی باشند تا این تیم قدرتمند ایرانی در استادیوم خانگی خود میزبان مسابقات آسیایی شود.

ناظر بازی سپاهان و الاهلی در مورد استادیوم نقش‌جهان تصریح کرد: در صورتی که مسئولان ساخت ورزشگاه از ناظران afc برای نظارت بر روند ساخت ورزشگاه نقش‌جهان دعوت شوند، این ورزشگاه با استانداردهای بین‌المللی ساخته می‌شود.

وی بیان داشت: مطمئنم ناظران AFC نیز حاضرند برای ساخت این ورزشگاه اطلاعات خود را در اختیار مسئولان ایرانی قرار دهند تا ورزشگاه با استانداردهای کنفدراسیون ساخته شود.
 

کد خبر 1698356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha