پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۳۷

سعیدی اعلام کرد:

22 گروه تئاتر در ساری فعالیت می کنند

22 گروه تئاتر در ساری فعالیت می کنند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ساری گفت: 22 گروه تئاتر در شهرستان ساری فعالیت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد سعیدی ساروی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران در رابطه با برگزاری بیست و چهارمین جشنواره تئاتر مازندران، اظهار داشت:‌ این جشنواره با رویکرد حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی و در راستای فراگیر شدن تئاتر ملی در حالی برگزار می شود که 13 اثر به دبیرخانه ارسال شد.

وی با بیان اینکه از میان این آثار پس از بازبینی، هشت نمایش به جشنواره راه یافتند، گفت: این جشنواره از روز گذشته آغاز شده و تا فردا ادامه دارد و نمایش‌ها در جلسات تخصصی، نقد و بررسی می‌ شوند.

سعیدی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی تئاتر با حضور داریوش فردبیان، استاد پیشکسوت تئاتر کشور، تصریح کرد:‌ این کارگاه آموزشی مورد استقبال علاقه‌مندان قرار گرفت.

این مسئول با بیان اینکه 22 گروه تئاتر در شهرستان ساری فعالیت می‌ کنند، متذکر شد: از این میان، 9 گروه در طرح استقرار گروه‌های نمایشی کشور به ثبت رسیدند.

وی افزود: آثار منتخب بیست  چهارمین جشنواره تئاتر مازندران به جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه می‌ یابند.

سعیدی با بیان اینکه آثار هنرمندان ساروی به جشنواره‌ های مختلف راه یافته و موفق به کسب رتبه شدند، یادآور شد: نمایش کسی در  این حوالی مرا می‌خواند کار برتر جشنواره تئاتر استانی تیرنگ و نمایش وارد شده به جشنواره منطقه‌ای تئاتر ماه است.

وی با اشاره به اینکه نمایش عطسه ارباب اقیانوس منتخب جشنواره تیرنگ است، گفت:‌ این نمایش در مرحله بازبینی جشنواره منطقه‌ای ماه قرار دارد و امیدواریم این نمایش به جشنواره ماه راه یابد.

سعیدی در رابطه با بیست و چهارمین جشنواره تئاتر مازندران، اظهار داشت: از روز گذشته نمایش‌های قصه مرگ ماهان، من، شیرین و وودی آلن، شکلک، مجلس نامه و مرگ در روز یک دسامبر به اجرا درآمده‌اند و بعداز ظهر امروز نمایش دعوت به همکاری به روی صحنه می‌ رود.

وی افزود: فردا در روز آخر جشنواره دو اثر تولدت مبارک سامی و رستگاری روی تپه یازدهم به نمایش درمی‌آید.

مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره تئاتر مازندران در ساعت 16 فردا سه‌ شنبه، برگزار می‌ شود.

کد خبر 1698522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha