پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ فروردین ۱۳۸۴، ۱۰:۳۴

وزارت كشور مصر اعلام كرد:

انفجار در مركز قاهره، 2 كشته و 18 زخمي برجاي گذاشت

وزارت كشور مصر شب گذشته در بيانيه اي از كشته شدن دو جهانگرد آمريكايي و فرانسوي و زخمي شدن دستكم 18 تن ديگر در انفجاري در قاهره خبر داد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از خبرگزاري فرانسه، منابع امنيتي قاهره زمان انفجار را حوالي ساعت 45/5  دقيقه به وقت محلي عنوان كرده و گفتند  انفجار به حدي بود كه حفره اي به قطر دو متر و به عمق تقريبا يك متر ايجاد كرد.

براساس اعلام منابع امنيتي، اين انفجار كه به نظر مي رسد انتحاري باشد ناشي از يك موتورسيكلت بمب گذاري شده در خيابان المسكي در نزديكي بازار خان الخليلي قاهره بوده است.

در بيانيه وزارت كشور مصر آمده است : دراين انفجار دستكم 18 نفر ازجمله چهار تبعه فرانسوي، سه تبعه آمريكايي، يك تبعه ايتاليايي و تركي و هشت مصري مجروح شدند.

در اين انفجار همچنين يك تبعه فرانسوي و يك آمريكايي جان خود را از دست دادند كه سخنگوي وزارت امور خارجه فرانسه كشته شدن تبعه فرانسوي را مورد تاييد قرار داده است.

پس از انفجار، صدها نيروي پليس مصر پس از استقرار درمحل حادثه اقدام به دور كردن خبرنگاران و عابران از محل  كردند و حبيب العادلي وزير كشور مصر نيز در محل حاضر و از منطقه بازديد كرد.

کد خبر 169894

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha