پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ شهریور ۱۳۹۱، ۸:۳۲

محمدپور عنوان کرد:

استکبار جهانی با تقدس‌ زدایی از جامعه بشری مادی ‌گرایی را ترویج می کند

استکبار جهانی با تقدس‌ زدایی از جامعه بشری مادی ‌گرایی را ترویج می کند

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه وبویراحمد گفت: استکبار جهانی زنده بودن خود را در توطئه‌ گری می‌ داند و سعی می ‌کند با تقدس‌ زدایی از جامعه بشری، مادی‌ گرایی و نفس ‌گرایی را ترویج دهند در حالیکه دین اسلام با این مبانی مخالف است.

به گزارش خبرگزاری مهر، کرم الله محمدپور در نشست تبیین برنامه های هفته دفاع مقدس افزود: استکبار با اساعه ادب به ساحت پیامبر (ص) در حقیقیت تمام اصول اخلاقی و انسانی را زیر‌سئوال برد به طوری که دبیرکل سازمان ملل نیز اذعان کرد این فیلم اهانت ‌آمیز است.

وی بیان کرد: جسارت به ساحت مقدس پیامبر (ص) همواره در دستور کار دشمنان اسلام به خصوص نظام سلطه قرار داشته است.

محمد پور با بیان اینکه مسلمانان در مقابل توهین به پیامبر اکرم(ص) سکوت نمی کنند، افزود: موج محکومیت آمریکا و اسرائیل به دلیل بصیرتی است که در جهان به واسطه بیداری اسلامی بروز یافته است.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اظهار داشت: مسیری که جامعه اسلامی طی می کند باب میل مستکبران نیست و آنان خوب می دانند که در موضع ضعف و رو به نابودی هستند.

محمدپور افزود: نظام مستکبر آمریکا و رژیم صهیونیستی منفورترین نظام ها در میان مسلمانان جهان هستند و آمریکا ستیزی و صهیونیزم ستیزی از شاخصه های بیداری اسلامی است.

وی همچنین با اشاره به هفته دفاع مقدس عنوان کرد: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای بازخوانی رشادت ها و از جان گذشتگی انسانهایی است که برای حفظ سرزمین اسلامی از جان و مال خود گذشتند.

محمد پور بر برگزاری هرچه بهتر برنامه ‌های هفته دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: باید به مردم به عنوان حماسه آفرینان اصلی دفاع مقدس نقش بیشتری در تدوین آیین‌ های بزرگداشت این هفته داد.

وی افزود: باید تجربه‌ های سال ‌های جنگ را به دست آیندگان و جوانان امروز کشورمان بسپاریم تا در لوح تاریخ ایران ثبت و ضبط شود.

کد خبر 1699092

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha