پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۴۰

حجم قراردادهای دانشگاه صنعتی شاهرود با صنعت

حجم قراردادهای دانشگاه صنعتی شاهرود با صنعت

رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: سال گذشته حجم ریالی قرارداد منعقد شده در این دانشگاه حدود یک و نیم میلیارد تومان بوده است.

علی مراد زاده درگفتگو با خبرنگار مهر افزود: سعی ما این است که در بخش تحقیقات، به بخش تحقیقات دانشجویی، تحقیقات کاربردی وهمچنین ارتباط با صنعت توجه کرده و نسبت به تقویت آن اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه شاهرود عنوان کرد: سال گذشته قرارداد 70 طرح پژوهشی را منعقد کرده و در رابطه با صنعت هم 40 قرارداد منعقد شده که برخی از آنها با بخش های دفاعی مرتبط است.
 
وی با اشاره به طرح های کلان ملی، یاداورشد: دانشگاه صنعتی شاهرود نتوانست سهمی از طرح های کلان ملی داشته باشد بنابراین درحال رایزنی هستیم تا در برخی از این طرح همکاری داشته باشیم.
 
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: سال گذشته حجم ریالی که قرارد منعقد کردیم، حدود یک و نیم میلیارد تومان بود و امسال هم در بخش انرژی نو و صنعت نفت قراردادهای بسیار خوبی را منعقد کرده ایم.
 
وی یادآورشد: برنامه در این رابطه تقویت ارتباط با صنعت و کسب درآمد از این طریق است همچنین قصد داریم دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه را با پروژه های کاربردی درگیر کنیم.
کد خبر 1699160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha