به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الانتقاد ، "زهیر الخطیب" دبیر کل حزب جبهه البناء لبنان گفت: موضع تحقیرآمیز جریان چهارده مارس و تلاش آنها برای دفاع از سیاستهای دولت آمریکا درباره فیلم موهن ضد اسلامی و تبرئه آن در این جنایت فتنه انگیز موازی جنایات تولید فیلم موهن ضد اسلامی است.
وی بیان کرد: صهیونیستها پس از سوریه طرحهایی علیه لبنان تدارک دیده اند.
از سوی دیگر شیخ عفیف النابلسی از علمای لبنانی تاکید کرد: تلاشهای آمریکا و اسرائیل محو هویت فلسطین به شکلهای مختلف است.
وی افزود: تمامی تلاشهای آنها در راستای از بین بردن حق فلسطینی ها و تثبیت غصب اراضی فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی است.
النابلسی بیان کرد: اگر دشمن با فرهنگ به جنگ ما می آید ما نیز با فرهنگ باید با آن مقابله کنیم و اگر با سلاح با ما می جنگند ما نیز با سلاح باید با آن مبارزه کنیم و فرهنگ و سلاح در برابر رژیم صهیونیستی جدایی ناپذیر هستند.
نابلسی اظهار داشت: فیلم موهن به پیامبر گرامی اسلام یکی از تلاشهای رژیم صهیونیستی است و این رژیم از اهانت به انبیای الهی و اهانت به مقدسات ابایی ندارد.
عبدالمحسن الحسینی رئیس اتحادیه شهرداری های منطقه صور لبنان نیز از جامعه بین المللی و به ویژه سازمان ملل خواست که موضعی قاطع درباره اهانت به ادیان و اسوه های دینی اتخاذ کند.
وی افزود: هدف از فیلم موهن ضد اسلامی ایجاد فتنه میان مسلمانان و مسیحیان است و کشورهای اسلامی حق دارند که از فیلم موهن خشمگین باشند.
شایان ذکر است که هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا فیلم موهن ضد اسلامی را در راستای آزادی بیان توصیف کرده بود.
نظر شما