پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۵۲

نظیفی:

دانشجویان جهاد کشاورزی اردبیل از 25 درصد تخفیف برخوردار می شوند

دانشجویان جهاد کشاورزی اردبیل از 25 درصد تخفیف برخوردار می شوند

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس مجتمع آموزشی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: دانشجویان جهاد کشاورزی از تخفیف 25 درصدی شهریه در مقایسه با دانشگاه های دیگر استان برخوردار خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر نظیفی بعد از ظهر سه شنبه در جلسه کمیته برنامه ریزی آموزشی مجتمع علمی – کاربردی جهادکشاورزی استان افزود: این میزان تخفیف امتیاز ویژه ای به دانشجویان این مرکز محسوب می شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه جامع علمی – کاربردی جهاد کشاورزی از امتیازات خاصی بهره مند می شوند، تصریح کرد: علاوه بر پایین بودن میزان شهریه این مرکز، تسهیلات ویژه اشتغالزایی به فارغ التحصیلان این مرکز دانشگاهی توسط بانک کشاورزی پرداخت می شود.

نظیفی با اشاره به سهمیه بندی مرکز علمی – کاربردی جهاد کشاورزی اردبیل اضافه کرد: این دانشگاه در جذب دانشجو سهمیه 50 درصدی برای شاغلان کشاورزی بخش خصوصی و دولتی و 50 درصد هم سهم آزاد در نظر گرفته است.

وی با اشاره به نحوه استفاده افراد شاغل از سهمیه در نظر گرفته شده برای شاغلان تصریح کرد: بهره برداران در قسمتهای متعدد و افراد شاغل در این بخش می توانند با ارایه مدارک مورد نیاز دانشگاه از این سهمیه استفاده کرده و در مقطع کاردانی کشاورزی مشغول تحصیل شوند.

رئیس مجتمع آموزشی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی استان از پذیرش بدون کنکور دانشجو در مرکز علمی ،کاربردی جهاد کشاورزی استان خبر داد و اضافه کرد: مجتمع آموزشی برای سال تحصیلی 92-91 از طریق دانشگاه علمی - کاربردی و بدون آزمون در مقطع کاردانی دانشجو می پذیرد.
 

کد خبر 1699336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha