پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۴۹

باقری :

150 کشاورز شیروانی عضو نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی هستند

150 کشاورز شیروانی عضو نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی هستند

شیروان - خبرگزاری مهر: دبیر نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی گفت: در حال حاضر 150 کشاورز این شهرستان عضو نظام صنفی کشاورزی استان هستند.

مهدی باقری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس مصوبه شورای مرکزی نظام صنفی کشاورزی کشور، نظام صنفی کشاورزی خراسان شمالی در سال 89 از طریق وزارت جهاد کشاورزی فعالیت خود را در استان آغاز کرد.

وی با بیان اینکه پس از شکل گیری نظام صنفی کشاورزی در مرکز استان، بخش شهرستانی این صنف نیز در شهرستان‌های مختلف استان تشکیل شد، تصریح کرد: این نظام صنفی در شهرستان شیروان نیز فعالیت خود را از ابتدای سال جاری آغاز کرده که تاکنون 150 کشاورز این شهرستان به عضویت این صنف درآمده‌اند.

باقری افزود: نظام صنفی کشاورزی برای اعضای این صنف، پروانه فعالیت صادر می‌کند و از طریق صدور پروانه فعالیت، فعالین بخش کشاورزی استان شناسنامه دار می‌شوند.

وی اضافه کرد: صدور شناسنامه برای کشاورزان استان، علاوه بر ساماندهی فعالیت‌های کشاورزی، سبب می‌شود تا کشاورزان بتوانند از پروانه کشاورزی خود به عنوان تضمینی برای دریافت تسهیلات مالی استفاده کنند.

به گفته این مسئول برای صدور پروانه کشاورزی، علاوه بر اخذ مدارک و مستندات مورد نیاز از کشاورزان، بررسی‌های میدانی نیز برای احراز صحت اطلاعات، میزان و نوع مالکیت افراد بر اراضی کشاورزی، شغل مورد تصدی، فعال بودن واحد و ... انجام می‌شود و پس از بررسی‌های فوق، پروانه کشاورزی به متقاضیان اعطا می‌شود.

وی افزود: همچنین در مدت عضویت افراد در این نظام صنفی، تخلفات احتمالی کشاورزان عضو نیز توسط این نظام مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

باقری در ادامه عنوان کرد: در طول یک سال فعالیت این نظام کشاورزی در استان هزار و 500 نفر عضو این نهاد شده‌اند و پیش بینی می‌شود با توجه به علاقه مندی کشاورزان و نیز معرفی نظام صنفی کشاورزی استان، تا پایان سال جاری حدود 20 هزار کشاورز خراسان شمالی عضو این نظام شوند.

کد خبر 1699679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha