به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد ابوالقاسمی فر صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، ضمن اشاره به تحصیل 450 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود، افزود: 418 نفر از این افراد در واحد دانشگاهی شاهرود و 32 نفر نیز در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به حضور 185 فرزند شهید، 235 فرزند جانباز و 30 نفر فرزند آزاده در این واحد دانشگاهی، گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی از سال 1390 تحصیل خانواده شاهد و ایثار گر در دانشگاه ها رایگان حساب و شهریه آنها به طور کامل از سوی سازمان بنیاد شهید و ایثارگران پرداخت می شود.
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با اشاره به دیگر تسهیلات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر که توسط ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیگیری می شود، خاطر نشان کرد: بر اساس بخشنامه ها، اعطاء سنوات تحصیلی، معرفی به استاد تا سقف 8 واحد درسی، اخذ 8 واحد درسی در ترم تابستان، برگشت به تحصیل دانشجویان اخراجی و نیز انتقال دائم و موقت از تسهیلات اعطایی به دانشجویان شاهد و ایثارگر است.
ابوالقاسمی فر همچنین برگزاری کلاسهای تقویتی، اردوهای آموزشی و کلاس های مشاوره را از دیگر برنامه های دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد شاهرود برشمرد و تصریح کرد: این خدمات در راستای تکریم خانواده بزرک شاهد و ایثارگر انجام می شود.
وی در پایان، زمینه سازی برای مشارکت فعالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی در جهت رشد و تعالی بیشتر آنان را از دیگر برنامه های این واحد دانشگاه ذکر و خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت ایثارگری شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز در برنامه های دانشگاه آزاد در طول سال است.
نظر شما