۲۹ شهریور ۱۳۹۱، ۱۴:۴۸

همزمان با آغاز دهه کرامت/

جشنواره نان و آش محلی در فرخ آباد زیبادشت برگزار شد

جشنواره نان و آش محلی در فرخ آباد زیبادشت برگزار شد

کرج – خبرگزاری مهر: همزمان با آغاز دهه کرامت جشنواره آش و نان محلی در فرخ آباد زیبادشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آغاز دهه کرامت جشنواره آش و نان محلی با همکاری شورای اسلامی، ودهیاری فرخ آباد، پایگاه های بسیج و مرکز آموزش فردوسی برگزار شد.

دراین مراسم که با استقبال پرشوراهالی روستا مواجه بود، نان های محلی در همان محل  به طور نمادین پخته شد و انواع آش های محلی و غیره در مسابقه مورد ارزیابی داوران قرار گرفت.

شرکت کنندگان در این مسابقه از لحاظ طعم و عطر و تزئین تلاش کردند تا در یک رقابت سالم، هنر آشپزی خود را محک زده و مهارت های عملی خود در حوزه آشپزی محلی را به معرض نمایش بگذارند.

برگزاری این جشنواره به منظور تلاش در جهت تحقق شعار سال، تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی صورت گرفت و بی شک گامی بلند در جهت ایجاد اشتغال و رونق صنعت گردشگری دراین منطقه از استان خواهد بود.

ساز و کار خاصی برای اشتغالزایی در کشور نیاز نیست

آرش بهادری مدیر کل امورروستایی و شوراهای استانداری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری این جشنواره

گفت: امروز یکی ازمهمترین دغدغه های دولت بحث اشتغال است که برای نیل به آن نیاز به ایجاد ساز و کارهای خاص نمی باشد.

وی افزود: برگزاری این چنین جشنواره هایی با اندک هزینه و اعتبار موجب رونق صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال در آینده خواهد شد ضمن آنکه چنین جشنواره هایی در تولیدات بانوان در بخش خانگی سبب ایجاد روحیه نشاط و پویایی در جامعه می شود.

نان محلی نمونه تولید بر اساس توان داخلی

بهادری نان محلی را یکی از خصیصه های روستا عنوان کرد و آن را نمونه و مصداق بارز تولید بر اساس توان داخلی دانست.

وی اظهار داشت: ایران اسلامی ظرفیت و پتانسیل تولید در همه زمینه ها بر اساس توان داخلی را دارد و تنها کمی همت و غیرت در این زمینه می تواند کشور را یبه خودکفائی کامل برساند.

ضرورت شناخت دختران نسبت به آسیب های جامعه

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری با تاکید بر ضرورت شناخت دختران جوان نسبت به آسیب های اجتماعی رایج در کشور گفت: این شناخت باعث می شود تا دختران ما که زنان و مادران آینده کشور هستند با دیدی وسیع و آگاهی کامل نسبت به امور به وظیفه تربیت و هدایت خانواده خود بپردازند.

500دهیار زن در کشور فعالیت دارند

بهادری حضور زنان در فعالیت های اجتماعی به ویژه در خصوص اشتغالزایی را امری ضروری دانست و گفت: در نظام جمهوری اسلامی توجه ویژه ای به بانوان و حضور آنها در فعالیت های اجتماعی شده بطوریکه تاکنون 500 بانوی موفق دهیار در کل کشور وجود دارد که توانستند موفقیت های چشمگیری در کشور کسب کرده و گام های بلندی در جهت رشد و توسعه همه جانبه کشور بردارند.

وی تصریح کرد:  تولیدات بانوان می تواند موجب تقویت شاخه اقتصادی خانواده و در نهایت خودکفایی و پویایی و نشاط جامعه شود.

کد خبر 1699983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha