به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شیکاگو تریبیون، یک روز پس از آنکه آمریکا از دستور روسیه برای بستن مؤسسه آمریکایی "آژانس توسعه بین المللی" ابراز نگرانی کرد کرملین اعلام کرد که ایالات متحده بر آن است تا با کمکهای مالی به مخالفین در داخل در روند سیاسی این کشور و نتایج انتخابات اعمال نفوذ کند.
روسیه آمریکا را متهم کرده که با اعطای کمکهای مالی به مخالفین در داخل، به بهانه حمایت از جوامع مدنی و دموکراسی، نظام سیاسی این کشور را به چالش بکشد.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود آورده است: این اقدام آمریکا در راستای نفوذ سیاسی در روسیه و از جمله انواع انتخابات و مؤسسات جامعه مدنی از طریق اعطای کمکهای مالی است.
اشاره روسیه به کمک 50 میلیون دلاری دولت باراک اوباما برای گروههای جامعه مدنی است که اعلام شده این کمکها بر اساس قوانین روسیه خواهد بود.
نظر شما