وی در خصوص تشکیل ستاد مهر گفت: این ستاد به منظور استقبال از دانشجویان جدید الورود در 9 واحد دانشگاهی تشکیل شده و متولی برنامه های مختلفی مانند ، طراحی و اجرای برنامه های متناسب با آغاز سال تحصیلی ، برپایی نمایشگاه های مختلف با محوریت عفاف و حجاب ، دفاع مقدس ، ایجاد زیر ساخت های الکترونیکی برای ثبت نام دانش جویان ، اجرای طرح استعدادیابی دانشجویان و شناسایی دانشجویان شاهد و ایثارگر است.
حاج علی اکبری تصریح کرد: بخش های مختلفی مانند ، ریاست ، مدیریت آموزشی فرهنگی ،تربیت بدنی و تشکل های دانشجویی در این ستاد همکاری می نمایند.
وی با بیان اینکه برگزاری مراسم جشن استقبال از دانشجویان از وظایف ستاد مهر است ، افزود: این مراسم با دعوت از مسؤلان استانی ، از 15 تا 30 مهرماه در تمام مراکز و واحد های دانشگاه پیام نور استان زنجان برگزار خواهد شد.
مسؤل روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان زنجان تصریح کرد: تقارن سال تحصیلی جدید با هفته دفاع مقدس ، این ایام را به یک رویداد منحصر بفرد تبدیل نموده و افتخار می کنیم که شروع سال تحصیلی با یاد و نام شهدای گرانقدر عجین گردیده است.
حاج علی اکبری گفت: اوج شکوفایی فرهنگی دانشگاه پیام نور استان زنجان در دولت های نهم و دهم بوده و در این دوره موفق به کسب مقام های مختلفی مانند استاد برتر بسیجی ، مقام اول ایده پردازی برتر ، اخذ امتیاز مجله اسلام و روابط بین الملل ، برگزاری موفق 15 دوره مسابقات قرآنی و برگزاری جشن بزرگ عید غدیر با حضور معاون وزیر علوم شده است.
وی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را از برنامه های مهم و عملیاتی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: تا کنون 11 کرسی در سطح مراکز استان اجرا شده و مقرر گردیده تا در 6 ماهه دوم سالجاری هر واحد دانشگاهی ، 2 کرسی آزاد اندیشی برگزار نماید.
دبیر ستاد مهر دانشگاه پیام نور از ورود 2 واحد درسی حفظ جزء سی ام قرآن کریم به دروس این دانشگاه خبر داد و گفت: این دو واحد به صورت اختیاری بوده و دانشجویان می توانند با اخذ این درس و کسب نمره قبولی ، معدل کل خود را ارتقاء دهند.
نظر شما