پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ شهریور ۱۳۹۱، ۱۶:۲۴

پایین محلی:

مدارس نوساز گلستان هوشمند می شوند

مدارس نوساز گلستان هوشمند می شوند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از هوشمند ساختن مدارس جدیدالاحداث خبر داد و گفت: تا حدامکان تمام مدارس نوساز به سیستم هوشمندسازی مجهز و معلمان نیز تحت تعلیم قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی پایین محلی بعد از ظهر پنجشنبه در نشست مشترک با مدیران آموزش و پرورش شهرستان ها گفت: مقدمات بازگشایی مدارس گلستان با رویکرد تحول بنیادین و بر پایه تغییر ساختار نظام آموزشی فراهم شده و دانش آموزان روز اول مهر را به عنوان عید تحول جشن خواهند گرفت.

وی تاکید کرد: تمام تصمیمات و برنامه های آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین است و طبق آن ، زمان آموزش برای مدارس پنج روز اول هفته است و روز ششم یعنی روز پنج شنبه به برنامه های تجمیعی و فوق برنامه اختصاص دارد لذا اردوها، مسابقات ورزشی و کلاس های تقویتی و... در این روز انجام می شود.

مدیر کل آموزش و پرورش از تحصیل آمار و فضاهای آموزش و پرورش به عنوان مبنایی دقیق برای برنامه ریزی آینده ذکر کرد و افزود: کسب آمار فضاها، تجهیزات، و تعدادمعلمین و دانش آموزان دقت سیستم آموزش و پرورش را افزایش داده و مدیران با اعتماد بیشتری می توانند طرح های خود را اجرایی کنند.

گلستان 290 هزار دانش آموز دارد.
 

کد خبر 1700899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha