وی گفت: ایجاد شبکه های جدید و احداث خیابانهایی در نقاط مختلف شهری می تواند در کاهش این ترافیک موثر واقع گردد، لذا در این سه دوره از عمر شورا شاهد بودم و شما عزیزان هم ملاحظه می کنید که شهروندان فهیم در مسیرهای که شهرداری در حال ایجاد شبکه معابر جدید است با کمترین مقاومت همکاری می کنند.
وی اظهار داشت: از آنجائیکه یکی از ویژگی های شهر گرگان وجود عرصه های و املاک با مساحت نسبتا بالا متعلق به دستگاه های دولتی اعم از کشوری و لشگری به مانند پادگان لشگر 30 پیاده گرگان با مساحت حدود 30 هکتار ، مرکز خاکشناسی و تحقیقاتی حدود بیشتر از 20 هکتار اداره کل دخانیات با مساحت حدود دو هکتار و دانشگاه جامع و دانشگاه علوم کشاورزی در میدان بسیج و باغ روسها و ... از این دست است و باید با تشخیص مشاور طرح بخشی از خدمات عمومی شهر از سرانه های عمومی همانند پارک ها و فضای سبز و همچنین شبکه معابر و شریان های اصلی شهر در اینگونه املاک جانمایی شده است.
کلاتی بیان داشت: بخشی از این شبکه معابر و فضای سبز که در مجموعه های دولتی واقع شده است و برای تکمیل آن در صورت از خود گذشتگی این تشکیلاتها امکان پذیر خواهد بود امّا متاسفانه در این سه دوره شورا دریغ از یک درصد همکاری تشکیلاتهای دولتی امّا شهروندان در شهر شاهد این عدم همکاری هستند که یقیناً آنها هم همین انتظار و نگرانی حقیر را دارند.
عضو شورای شهر گرگان، وجود کاربری فضای سبز اداره دخانیات در قلب شهر، وجود شبکه معابر اصلی و کاربری های عمومی در دل پادگان لشکر 30 در مرکز شهر نیاز به همکاری مدیریت کلان استان و مدیریت شهری و همچنین دستگاه های مذکور بوده و بدون تعامل و همکاری تحقق این طرحها امکان پذیر نیست.
وی اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی شهر ادامه 30 متری استاندارد به سمت شرق در ضلع آن تا پشت دیوار مرکز تحقیقات بخش زیادی از اراضی و اعیانی تملک شده است که ادامه کار منوط به بازگشائی محور از داخل سایت مرکز تحقیقات است.
کلاتی یاداورشد: محور مذکور به عنوان یکی از شریانهای اصلی شهر در محدوده پرحجم ترافیک خیابان مطهری ، میدان کریمی ، محور انقلاب،میدان معلم به سمت جرجان بوده که قطعا بازگشایی آن محدوده بر توصیه فنی بسیار بالایی طرح موجب آرامش روانی شهروندان به خصوص ساکنین آن محدوده می شود.
نظر شما